AKTUELNO

Nije joj bilo svejedno zbog ovog saznanja.

Maca Diskrecija prethodne noći otkrila je Ognjenu Amidžiću u intervjuu sve o najnovijim dešavanjima iz Bele kuće. Ona se prvo osvrnula na svađu između njene drugarice Sare Reljić i Milana Miloševića, sa kojim Diskrecija ima velikih poteškoća.

Milan napada Saru zato što je dobra sa mnom. Pre toga mu devojka nije ništa uradila. Napada sve ljude koji se druže sa mnom. Njegov cilj je da okrene sve ljude protiv mene - prokomentarisala je Maca.

Foto: TvPink Printscreen

Ono što je pre nekoliko večeri iznenadilo sve, bila je vest da je Duško Radonjić, Andrijanin otac i od nedavno aktuelni učesnik Zadruge, bio u emotivnoj vezi sa Zoricom Marković.

Kako su između Mace i Duška postojale određene simpatije, Ognjena je interesovalo da li ovo saznanje o Radonjiću menja njihov odnos.

Ako nije u vezi sa Zoricom, opet mislim da neće biti ništa. Imam ja svoje kriterijume, ipak on ima decu, nije on za mene - prokomentarisala je kratko Diskrecija.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: BEBI DOL NAKON IZLASKA IZ BELE KUĆE OTKRILA: Saška i Mića izmisle priču i onda KASAPE LJUDSKO BIĆE! (VIDEO)

Kako je izgledao ovaj razgovor, pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Duško Radonjić

#Sara Reljić

#Senada Nurkić | Maca Diskrecija

#Zorica Marković

'