AKTUELNO

Ovo nije očekivala.

Otac Aleksandre Subotić, Karađorđe i majka Mine Vrbaški, Ivana, u ljubavnoj su vezi o kojoj proteklih dana bruje domaći mediji. Dok oni uživaju u ljubavi, njihove ćerke borave u rijaliti programu "Zadruga 2".

Foto: TvPink Printscreen

Mina Vrbaški nije znala da je njena majka u vezi sa ocem svoje cimerke, a to je saznala večeras od Ane Korać koja je sinoć ušla u "Zadrugu 2". Podsetimo, ranije je Minina majka za medije govorila kako je nije briga kako će njena ćerka reagovati kada čuje da je sa Karađorđem u vezi.

Foto: RTV Pink

Vrbaški je bila šokirana kada je čula da njena majka ponovo pored sebe ima muškarca kog voli, a zbog informacije koju je saznala, Ani je obećala da će je častiti pićem u utorak kada bude žurka.

Foto: TvPink Printscreen

U Paparaco lovu sam gledala. Majke mi. Gledala sam pre nego što sam ušla. Kunem ti se. Onako, mator je, proćelav... On ti je nekada bio ime, znaš - pričala je Ana.

Foto: RTV Pink

Šta? Ne laži! Da li je ona normalna? Sad vidim ja na koga sam. Kako izgleda? Da li je to ozbiljno? Ja ne znam šta više moja mama radi od svog života. Jao, bar nešto! Častim te u utorak zbog ovoga! - šokirana i nasmejana je bila Mina.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Mina Vrbaški

'