AKTUELNO

Ovo nije očekivala.

Milica Kemez iznervirala se nakon što je videla Filipa Đukića i Ivanu Šopić da se ljube, zbog čega je tokom večeri bila veoma ljuta. Inače, Milica je ranije bila u vezi sa Filipom, koju su započeli u Zadruzi.

Foto: TV Pink Printscreen

Milica je želela da se tom prilikom obrati Ivani i Filipu, koji su bili ispred paba, ali su je u tome sprečili ostali ukućani koji su je savetovali da ne pravi ljubomorne scene nakon što je u pabu prosula vodu.

Ne kažem ja zbog toga, nego zašto svi navijaju? Da li je realno da to rade na moje oči, da se ljube? Svi vide i navijaju. Hoću samo nešto da im kažem! Klošari, klošari! - govorila je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Imala si reakciju i to ne smeš da radiš! Šopić je izgubila dostojanstvo, ne ti. Nemoj da se nerviraš! Nemoj da ideš tamo, meni ćeš pasti u očima - govorio je Bora.

Foto: TV Pink Printscreen

Klošarko! Ivana je klošarka, sa svima se vaćarila! K*rvetina! Sada mi je jasan onaj sat. Kakva klošarka, ovo je preterivanje. Danas rekla da joj se Tomović sviđa, juče Karića zaj*bavaju, pa Rade, pa ovaj, pa onaj... Bane, ženi ovo! - izjavila je Tara.

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. Kuvekalović

#Rijaliti Zadruga

'