AKTUELNO

Nisu birali reči!

Snežana Ilić, Zorica Marković, Suzana Perović, Bora Santana i Bane Čolak danas su nagrađeni novcem za svoje aktivnosti koje su uspešno obavljali tokom proteklih dana. Takođe, Suzana i Zorica su dobile termin svoje radio emisije, a to je subotom.

Foto: RTV Pink

Nakon svega toga, održan je porodični sastanak koji je počeo svađom između Brendona i Tomislava Panića koji su se posvađali zbog higijene. Podsetimo, ranije jutros nastao je opšti haos kada je Brendon vikao na ukućane da moraju da čiste po kući.

Ispod tvog kreveta je bilo đubre! Bilo je i plazme i mleka. Ti spavaš na đubretu prvi! Koga praviš ti budalama? Ja sam ti rekao da ti smrdi sinoć, pa si počistio. Ja vas molim ljudi da ne jedete u sobi! - pričao je Toma.

Foto: RTV Pink

Ti si devojčica sa produbljenim glasom. Jesi li dobio kadar? Smrdiš! Ima da se radi ovde! Peri noge Tomo, smrde ti noge Tomo! Promeni čarape. Kravlje g*vno si doneo u toalet! Plašiš me se - govorio je Brendon.

Foto: RTV Pink

Svoje izlaganje Brendon je završio komentarom da mu je drago što su Zorica Marković i Suzana Perović dobile svoju radio emisiju.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Branislav Radonić Brendon

#Tomislav Panić

'