AKTUELNO

Nisu birali reči.

Jednu od grupa na "Zadrugoviziji" koja se održava ove subote čine i Nadežda Biljić, Branislav Radonić Brendon i Miljana Kulić. Nakon pisma koje je stiglo, a u okviru koje ih je Veliki šef obavestio šta će biti u subotu, kao i nakon što su izvlačili papiriće kako bi se podelili po grupama, ukućani su se dogovarali koju će pesmu da pevaju.

Foto: TV Pink Printscreen

Burno je bilo tokom razgovora Brendona, Miljane i Nadežde na ovu temu, s obzirom na to da oni nisu mogli da se dogovore koju bi pesmu voleli da izvode. Miljana i Brendon ušli su u svađu tokom ove situacije, za vreme koje su pljuštale teške reči.

Meni je glas pukao od dranja sinoć. Neće on da bude glavni u kadru. Ako on bude glavni, to će biti go k*rac! Ne može da učestvuješ i kraj! Je l' to tvoj problem? I ti si se ugojio kao divlje prase! Ja mogu da smršam za mesec dana 20 kilograma. Da, da, statista sam - pričala je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Hajde da nađemo pesmu koja svima odgovara. Ti se plašiš Miljane i Marije. Ja učestvujem i kraj! Ti si se ugojila kao kit, kako planiraš da pevaš i igraš! Raspala si se od brze hrane, ne možeš ni da pričaš - govorio je Brendon.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Branislav Radonić Brendon

'