AKTUELNO

Niko nije očekivao ovakvu reakciju repera.

Suzana Perović je pre nekoliko dana fizički nasrnula na MC Damira, zbog čega je zaradila novčanu kaznu ali i direktnu nominaciju. Damiro je bio potrčko, a protekle noći su zadrugari upravo njega izabrali da bude nominovan za izbacivanje.

Foto: TvPink Printscreen

Pored njih dvoje, u duelu će se sutra naći i bliznakinja, Nevena Arsić. Kako pravila nalažu, njih troje će ovu noć provesti u izolaciji, a reper i pevačica su ovu priliku iskoristili da jedno drugom kažu sve što im leži na duši.

Njih dvoje su se izmirili i obećali jedno drugom da će javno iskazati svoje pokajanje, prvi put kada se ponovo našli za crnim stolom.

Oni ne brane ni mene ni tebe, neko skupljaju svoje poene - rekla je Suzana o drugim zadrugarima koji se mešaju u njihov odnos i nastavila:
To je stvarno bilo iziritirano, bilo je u sekundi, nisam takav tip. Bila sam iziritirana svim i svačim. Ali dušebrižnici više brinu o tome nego ja i ti - navela je pevačica i na taj način se pokajala za fizički napad.

Foto: TvPink Printscreen

Damiro se složio sa svim što je Perovićeva rekla, te je istakao da mu je veoma žao zbog njihovog sukoba.

Znao sam da ću doći sa tobom u izolaciju i da ću ti reći da mi je žao, a znam da je i tebi žao, jer je bilo tako bez veze - rekao je zadrugar.

Foto: TvPink Printscreen

Da se dogovorimo, ako ostanemo, da prvom prilikom za stolom ustanemo i kažemo sve što imamo. Ljudi smo, treba da ustanemo i da kažemo šta imamo, treba oprostiti, treba ovde da živimo zajedno - istakla je Suzana.

Nakon što su se njih dvoje izmirili, u priču se umešala Darija Stević, koja je ničim izazvana počela da napada Damira. Darija je urlala na repera jer joj nije bilo pravo što će sa njim u konkurenciji biti Perovićeva i Nevena, te ga savetovala da bi trebalo da se povuče.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: BRENDON PONOVO BRUTALNO PONIZIO DOROTEU: Tu suknju nosiš već pet dana, suptilno sam ti govorio da se istuširaš! (VIDEO)

Ti si samoživ. Bezobrazan si u mojim očima. Ja sam realna, ne podilazim ti i ne govorim ono što želiš da čuješ. Ti to ne možeš da to da shvatiš. Danas si komentarisao svačiju nominaciju, pao si u mojim očima. Za ovo što ti pričam treba da mi kažeš hvala. Sledeći put kad nekog budeš ugrozio, ja ću tebe ugroziti - vikala je Stevićeva.

Damiro je bio veoma smiren i nije reagovao na reči svoje cimerke, nakon čega se ona udaljila i otišla u Belu kuću.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu koji je dostupan ispod, u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

R. L.

#Darija Stević

#MC Damiro

#Suzana Perović

'