AKTUELNO

Nije očekivao ovakvu reakciju.

Bivši dečko Jelene Rozge izazvao je buru negativnih komentara kada je objavio snimak u kom peva pesmu "Oprosti mala", koju u originalu izvodi njegova bivša verenica.

On ju je izvao u društvu svoje plavokose prijateljice i nije očekivao negaotivne komentare, pa je na kraju morao da odgovori onima koji su ih pisali i objasni svoj postupak.

Foto: Printscreen Instagram

- Očigledno je došlo do velikog nesporazuma. Čini mi se da mnogi od Vas nisu videli moju prethodnu objavu. U prethodnoj objavi sam Vas pitao da u komentarima napišete pesmu koju najviše želite da čujete. Najviše lajkova dobila je upravo pesma "Oprosti mala" u izvedbi Jelene Rozge - napisao je on i dodao:

PROČITAJTE JOŠ: ODNELA BELE RUŽE NA NJEGOV GROB: Od poruke Sanje Papić bivšem mužu koju je ostavila sa cvećem ZASUZIĆE VAM OČI! (FOTO)

- Nisam imao ni u jednom trenutku nameru da se rugam ili išta negativno, već naprotiv, smatram da je pesma prelepa i hteo sam da iskažem poštovanje prema svima koji su izglasali upravo tu pesmu. Posebno smo se potrudili da nikako ne uvredimo ni pevačicu, a ni da izneverimo Vas, što se vidi u načinu kako smo interpretirali samu pesmu. Širimo ljubav i pozitivu, a ne mržnju - zaključio je na kraju Hauser.

Autor: V. T.

#Jelena Rozga

#Stjepan Hauser

'