AKTUELNO

Nije krila suze radosnice zbog toga što je videla svoje dete.

Zerina Hećo je konačno dočekala da priča sa svojom porodicom. Nju je Drvo mudrosti iznenadilo kada je pozvalo i obavestilo je da spremi 1.500 dinara. Ona je uzbrzo nakon toga otišla do govornice i nestrpljivo čekala da se uspostavi veza. Dok je pričala sa svojom majkom jecala je sve vreme.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Majka je više puta naglašavala da ima veliku podršku i da je njena ćerka Sarah i njena budućnost jedino bitna u rijalitiju, pa ju je savetovala da ne čini nešto zbog čega bi mogla da zažali.

Ja bih volela da čujem svoje dete - rekla je Zerina na pitanje Drveta kako se ona oseća, a zatim je Drvo mudrosti reklo da spremi 1.500 dinara kako bi obavila poziv sa svojom ćerkom.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Neću da te vidim neočešljanu. Ne želim da okusiš alkohol. Radi kako smo se dogovorili. Sarah je dobro, savršeno dobro. Nemoj da se brineš jer znaš da je ja čuvam. Ne možemo da te gledamo takvu. Nemoj da izneveriš ljude, imaš veliku podršku. Ona spava, ali, evo, budi se, osetila je. Staviću da je vidiš kako spava. Zapamti šta sam ti rekla, nemoj da rizikuješ - savetovala ju je majka, dok je ona u suzama gledala svoje dete kako spava.
Problem je što nemam volje, majko - rekla je njena majka.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Javnost je stvorila mišljenje da je samo majka Baneta Čolaka protiv veze Zerine i Baneta, ali večeras je Zerini majka prenela pozdrave od svih njenih prijatelja i dodala da su oni samo za nju. To je dovelo u pitanje njeno odobravanje veze sa Čolakom.

Imaš pozdrave od svih, ali samo ti - dodala je njena majka i dokazala da njena porodica ipak ne podržava vezu sa Čolakom.

Kako je sve izgledalo pogledajte u sledećem video-snimku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Bane Čolak

#Zerina Hećo

'