AKTUELNO

Matora nije mogla da zadrži svoje suze.

Iako je očekivala da će u video - klipu koji je dobila od svoje porodice, a zahvaljujući Velikom šefu videti svoje roditelje, ona je bila vidno razočarana kada je ugledala samo njenu majku.

Ukućanki je praznik čestitala samo njena majka sa malom bratanicom koja obožava Matoru i raduje se što će je videti ponovo, ali njen otac se na snimku nije pojavio. Kada je to videla, ona je zajecala od plača pa je na kratko prokomentarisala sve što joj je majka rekla.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Mnogo mi je teško da pričam, bilo mi je teško pogotovo poslednja dva dana, ja sad stvarno ne mogu .... -  rekla je Matora, a zatim je napustila prostoriju.

Matora je trčećim koracima krenula ka sobi, a njena devojka Sanja Stanković je odmah krenula za njom kako bi je utešila.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Pa nemoj da plačeš, oni su se javili da bi te oraspoložili, pogledaj onu malu bebu kako je porasla i koliko te čeka - tešila je Sanja.

U pomoć je pristigla i Zorica Marković, a nakon par lepih reči koje su joj ove zadrugarke uputile ona se vratila pa je u razgovoru sa voditeljkom Dušicom Jakovljević indirektno pokušala da ispriča zbog čega joj nije bilo svejedno kad je ugledala taj prizor.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Teško mi je mnogo, ne mogu da pričam. Izvinjavam se svima, nismo prešli svi preko ovoga, meni je najteže palo. Stvarno hvala Sanji i Zorici što su bile uz mene. Nisam htela da pričam o tome, znaju zašto plačem, ali nije ni bitno. Mene grize savest, ne samo zbog mene nego upravo zato što mogu da budem kakva hoću ali ono što nosi čovek u srcu i zbog nekih drugih stvari to nas čini ljudima. Srećan uskrs svima. Dunja i priča i hoda i eto srećna sam zbog toga - rekla je Matora.

Da li je ukućanka želela da kaže da joj je odsustvo njenog oca i te kako teško palo, jer se spekulisalo o tome da nije podržao njeno seksualno opredeljenje pa se uplašila da je to zaista istina, procenite sami.

K. Ristić

#Jovana Tomić Matora

'