AKTUELNO

Nije mu bilo pravo.

Tokom prethodne neći došlo je do žestoke svađe između Zerine Hećo i Baneta Čolaka koji je pokušao da joj skine kombinezon koji je nosila i prekorevao je što je igrala provokativno. To je Zerinu veoma iznerviralo, pa nije želela da razgovara sa njim, a on je insistirao na tome.

Time je proizveo kontraefekat, pa su urlali jedno na drugo. Miki Đuričić je sve ovo ispratio, a kada je ušao u Belu kuću, odmah je zahtevao da priča sa njima dvoma.

Žena je u pravu. Trebao si da iskuliraš. Ti tamo cmizdruš da ti da šansu. Lako je tebi, ti imaš plekanu glavu. Budi muško, ne da trčiš za njom - pričao je Miki.

Foto: TvPink Printscreen

Boro, ja veće ponižavanje nisam video. Meni je najjače bilo što je on kao pi*kica došao da pričaš sa njom, Zero, molim te, daj mi još jednu šansu, neću više nikad - prepričavao je Miki Bori Santani.

Foto: TvPink Printscreen

Miki se podsmevao Banetu zašto je dozvolio sebi da se ponaša tako i da moli devojku za oproštaj, što njemu nikako nije bilo pravo.

Pročitajte još: Vlada UKAZAO Staniji da je Aleksandra LJUBOMORNA na nju, ona ga uporedila sa Davidom, pa ga NAZVALA MUKICOM I UHVATILA ZA POLNI ORGAN! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu koji je dostupan ispod, u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Bane Čolak

#Miroslav Miki Đuričić

#Zerina Hećo

'