AKTUELNO

Nije mu bilo pravo?

Stanari Bele kuće su tokom prethodne večeri imali priliku da gledaju video-snimke na kojima jedni druge ogovaraju, ali među njima je bilo i onih zanimljivih.

Ukućani su se prisetili kako je protekao jedan od zahteva koji je Veliki šef zadao zadrugarima. Naime, na snimku se moglo videti da je Radosav Stefanović Žuti sve vreme tokom igre držao za kukuove Kristinu Kockar.

Foto: Printscreen Youtube

Ono što je bilo interesantno jeste da je ovaj video bio izmontiran tako da Kristinin suprug Sloba Radanović izgleda zabezeknuto kada je video da neko dodiruje njegovu još uvek zakonitu suprugu. Sve ovo su glavni akteri priče prokomentarisali.

Meni se desilo isto što i Đeksonu, ja ništa osetila nisam - rekla je Kija.
Ona je tražila da je uhvatim za kukove, ali uhvatio bih je ja sam za kukove i da mi nije tražila - rekao je Žuti bez dlake na jeziku.

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još: SKUPLJA MRVU HRABROSTI ZA KRAJ! Iako ga gleda kao NOTORNOG LAŽOVA, Kija ponovo priznala Slobi da ga VOLI! (VIDEO)

Pevač je netremice gledao ovaj snimak i pravdao se "ovo je izmontirano, ja sam se sve vreme smejao ovome". Kako je sve ovo izgledalo možete pogledati u narednom video-snimku.

D. B.

#Kristina Kockar

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

#Zadruga - RTV Pink

'