AKTUELNO

Pre pitanja novinara u "Zadruzi 2" organizovane nominacije.

Večeras se pod krovom rijaliti programa "Zadruga 2" održavaju nominacije. Gledaoci svoju nominaciju daju putem sms glasova, dok ukućani biraju između dva potrčka. Ove nedelje vođa Bojan Gaćeša za potrčke je postavio Miljanu Arsić i Jovicu Putinkovića.

Foto: RTV Pink

Pre nego što su zadrugari saznali kako su gledaoci glasali, ukućani su birali koga će između Miljane i Jovice nominovati.

Foto: RTV Pink

Većina ukućana je glasala za Jovicu Putnkovića, a razlozi su bili da su mnogo bolji sa Miljanom, da ne žele da je razdvajaju od sestre bliznakinje, kao i da smatraju da je Jovica mnogo povučen.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Miljana Arsić dobila je samo glasove od Alekse Savića, Nemanje Tošića, Mine Vrbaški, MC Damira, Zorice Marković i Lepog Miće, dok je ostalih 39 zadrugara glasalo za Jovicu Putnkovića, tako da je ovaj ukućanin završio u trci za ispadanje.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Kada su ukućani nominovali Jovicu Putnkovića na red je došla publika koja je odlučila da Đura Franetu pošalje u duel sa ovim ukućaninom. Sutra veče videćemo ko će napustiti Imaginarijum, a sada je sve u Vašim rukama, zato glasajte i spasite svog favorita!

Foto: RTV Pink

Kako su izgledale nominacije ove nedelje možete pogledati u video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. Kuvekalović

#Jovica Putniković

'