AKTUELNO

Majka i ćerka nikako ne mogu da se usaglase.

Marija i Miljana Kulić prethodne noći su se žestoko posvađale zbog toga što je majka prozvala ćerku da ne može da napada Doroteu Jovanović za ono što je i ona radila pred kamerama.

Foto: TvPink Printscreen

O ovoj temi Miljana i Marija su porazgovarale sa Ognjenom Amidžićem.

Pomirile smo se odmah posle onoga, objasnila sam joj da nisam imala lošu nameru, ali sam morala da joj kažem ono što mi je zasmetalo. Ja sam je uvek kritikovala kad pogreši. Može da napada i da priča onoj devojčici druge stvari, a ne može da kaže "Sela si u krilo", a ona je to radila - rekla je Marija.

Foto: TvPink Printscreen

Je l' me opet provociraš? Ognjene, ja ću da odem kući. Ljudi, nađite snimak kada sam ja nekom sedela u krilu. Od Dorotee se to nije očekivalo. Od Mine se očekuje da će ovde izmenjati 10 momaka, ali od nje se ne očekuje. Videla sam da se uhvatila sa Rebekom, sa kojom se sve dogovara, to mi je i priznala. Meni je od mame pogodilo to što me bruka pred učesnicima. To je bio performans, imala sam zadatak da zavedem nekog. Ne znam šta mama to komentariše - pobesnela je Miljana.

Gospođa Kulić je pokušala da objasni zašto je zamerila svojoj mezimici, ali Miljana je nastavila da besni.

Vodila sam se time da je ona sada majka, a meni je krivo što neko od novinara nije pitao Miljanu kako je beba, kako si se snašla u ulozi majke - objasnila je Marija.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam sedela od sramote sam se preznojila. Nemam više živaca, da tako je. Sve je objašnjeno, ali ti opet pričaš svoju priču. Ja sam se juče iznervirala. I da sam najveća ku*va na svetu, imam pravo da kažem "Imala sam visoko mišljenje o tebi". Ti sada nju brani, a mene napadaj - rekla je Miljana.
Nemoj da pričaš nekom nešto ako si isto uradila - završila je njena majka.

Na kraju razgovora njih dve su se pomirile, a Miljana je priznala da beskrajno voli i poštuje svoju majku.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJE JOŠ: NE MOŽE DA TRPI NJENE IZLIVE LJUBOMORE! David IZNENADIO ALEKSANDRU ovim rečima, ona samo gutala knedle OD NEPRIJATNOSTI! (VIDEO)

Nisam ja vikala na majku, već sam se iznervirala, pa tako glasno pričam kad se iznerviram. Ti mene možeš da izbaciš iz takta. Ja svoju majku volim i poštujem - završila je Kulićeva.

Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi.

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

R. L.

#Marija Kulić

#Miljana Kulić

'