AKTUELNO

Pružili ruke jedan drugom!

Majka Miljane Kulić - Marija, bila je gošća ove noći u studiju "Zadruge", a voditeljka Dušica Jakovljević u emisiji "Porodice zadrugara" ugostila je i oca Andrijane Radonjić - Duška i brata Sare Reljić - Filipa. U toku emisije Filip Reljić izjavio je kako ima jedno pitanje za Duška Radonjića.

Foto: RTV Pink

Ja sam se toliko suzdržavao, ali ja moram da pitam! Zašto ste nazvali moju sestru stenjarom, stenjačicom zapravo, na ulasku u Zadrugu? - pitao je Reljić.

Foto: RTV Pink

Hteo je da pokaže da je ona iznad svih devojaka - dobacila je Marija.

Foto: RTV Pink

Stvarno se ne sećam! Mislim da to stenjačica nije moja reč. Veruj mi da se ne sećam. Rekao sam i Andrijani: "Nemoj da mi stenješ kada uđeš u Zadrugu", ako mogu to da kažem Andrijani... Ako sam na takav način rekao, izvinjavam ti se i njoj (Sari) se izvinjavam - rekao je Duško.

Foto: RTV Pink

Prihvatam izvinjenje, koliko vas poznajem smatram da ste kul lik. Mene samo zanimalo čemu taj komentar - izjavio je Filip.

Foto: Printscreen Youtube

Foto: RTV Pink

Filip Reljić i Duško Radonjić su zatim pružili jedan drugom ruku pomirenje, posle čega su dobili veliki aplauz od strane publike u studiju. Kako je sve izgledalo, pogledajte u video-prilogu koji je dostupan ispod.

Autor: S. Kuvekalović

#Andrijana Radonjić

#Sara Reljić

'