AKTUELNO

Sasuli jedan drugom sve u lice!

U toku je debata u Beloj kući. Veliki šef podelio je učesnike na dve grupe, jedni su pristalice ljubomore i posesivnosti u odnosu, a drugi su protiv. Prvi je svoj stav iskazao Stanislav Krofak.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisa, za ljubomoru u odniosu. Ja kad vidim da nešto preazilazi granicu, ja samo raskrstim - kazao je Stanislav.
Ja sam za doziran stav. Isitna je da sam ja posesivan i da umem da pretera, ali to je sve jer sam na oprezu. Smatram da kada se opustite osoba misli da može da radi šta poželi. Ja sam svestan da preterujem - kazao je Ša.
Da li si nesiguran pa to radiš ili misliš da se ljubav time pokazuje? - upitao je Đedović.
Oba. Naravno da se pokazune ljubav, ali i nesigurnost. Pokazuje se sve. Napolju nisam toliko posesivan zapravo - kazao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne mora da se pokazuje ljubomora i posesivnost da partner ne bi radio ono što na smeta - kazao je Stanislav.
Misliš li Stanislave da si pokazao posesivnost da Miona ne bi uradila ovo što jeste? - upitao je Đedović.
Ne. Desilo se što je moralo da se desi - istakao je Stanislav.
Stansilave, ti si neko k dobro zarađuje. Ti si mogao već kada si u mogućnosti da platiš njoj da se reklamira ili da snimi pesmu - dodao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam predlagao i da snima pesme, ali to nije ona želela - rekao je Stanislav.
Dobro, to je onda stvar vašeg odnosa. Ja sam neko ko misli da više voli Mionu, nego što je on voleo. On je sebi na prvom mestu, a meni je ona, pa sam onda ja. Istina je da treba dozirati ljubomoru i osesivnost - kazao je Ša.
Plašiš li se da će Mionu posesivnost i ljubomora udljiti od tebe? - upitao je Đedović.
Ako preteram sigurno da hoće. Mislim da nema ni ljubavi ako nema blage ljubomore - kazao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam Mioni rekao pre nego što smo ozbiljije krenuli u odnos šta mi smeta i šta joj zameram. Rekao sam oko društvenih mreža šta mi smeta, a ona je to prihvatila i nije radila ono što mi smeta - kazao je Stanislav.
Meni je drago što si sada ovo rekao, jer je ona meni rekla da je njoj bolesno kada neko govori devojci da mu smetaju društvene mreže - kazao je Ša.
Nenade, Meni je Stanislav rekao da ne idem i ne zapraćujem ljude, a ti od mene tražiš da ja blokiram bivše momke i one koji tebi smetaju - kazala je Miona.
Ja sam vrlo jasno rekao šta tražim i očekujem od devojke s kojom sam. Ona mi je rekla da je samo bila na piću sa Mensurom i da ništa nije imala sa njim. Da je imala nešto, ja možda ne bih ni ušao u odnos sa njom - rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu. 

Autor: S.Z.