AKTUELNO

Džehverovićka nije štedela reči.

Teodora Džehverović bila je iskrena po pitanju mnogih zadrugara, a u razgovoru sa Ognjenom Amidžićem priznala je da je bila šokirana prizorom u hotelu nakon što su ga prethodno napustili Andrijana Radonjić i njen dečko Nemanja Đerić Đekson.

Bila sam šokirana kada sam videla kako izgleda hotel posle Andrijane i Đeksona, morala sam da očistim, jer ne mogu tako da živim - rekla je Teodora.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Iako je i ona u strasnoj vezi sa Anđelom Rankovićem, ona je komentarisala kakav je njen zaključak o vezi između ljubavnog trougla.

Naša veza je mnogo jača, ali mi se dobro snalazimo. Svi smo mislili da ta čuvena veza između Lune i Slobe da je to najiskrenije. Međutim, za nas su svi mislili da smo mi smešni, a ja stvarno verujem da je ovo među nama ljubav. Mislim da se Kija i Sloba ovde neće pomiriti, a sumnjam i da će napolju. Kija će shvatiti neke stvari kad bude izašla, njoj to ne treba. Ona je vredna drugih stvari i biće joj smešno kad sve vidi ovo, pronaći će ona sreću sa nekim drugim. I u Slobu i Lunu sumnjam. Među njima može da se desi neka kombinacija samo - zaključila je Džheverovićka.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Teodora je dugo razgovarala sa voditeljem, a detaljno možete pogledati u video-klipu koji se nalazi ispod ovog teksta.

K.Ristić

#Teodora Džehverović

'