AKTUELNO

Nije štedela reči.

Zadrugari večeras pitaju jedni druge sve ono što ih zanima, a tiče se dešavanja i njihovih odnosa pred kamerama "Zadruge 2". Ukućanin koji dobije pitanje od svojih cimera, mora iskreno da odgovori na njega kako bi "Igra istine" bila uspešna, a oni dobili nagradu.

Lepi Mića postavio je pitanje Mariji Kulić da iznese mišljenje o zadrugarkama. Njega je zanimalo njeno mišljenje o Zlati Đurković, Suzani Perović i Ljubi Pantović, te je Kulićka to oberučke prihvatila.

Foto: TvPink Printscreen

Počeću o svakoj sa onim dobrim, Ljuba ima više mana, nego vrlina. Vrline su joj što je dobar prijatelj, ali zna da bude jako manipulativna u sklapanju prijateljstva, zna da napravi čopor oko sebe, to sve ide u njenu korist. Prema meni je uvek bila korektna, sa njom, iz tog razloga mogu da popričam. Sa druge strane, kao ličnost je veoma sujetna, ima vrlo visoko mišljenje o sebi. To što nije sačuvala porodicu, nije ni prva ni poslednja, ali mi je krivo što napada po rijalitiju ćerku i supruga. Mislim da je mnogo u životu pogrešila i pogrešne korake sebi izabrala, nije stavila decu na prvo mesto, to su razlozi zbog čega ne mogu da je nazovem dobrim čovekom. Kao majka mi se ne dopada, kao sujetna ličnost, ali kao prijatelj mi se dopada. Upoređuje se sa devojčicama, u godinama kada to njoj ne priliči, čula sam i da i da je imala priče sa kriminalcima - započela je Marija.

Foto: TvPink Printscreen

Sada ću o Zlati, ona je osoba koja mene zasmeje, imamo slična mišljenja. Mnogo puta nije u pravu, to što je ušla u rijaliti kao Pinkova zvezda i da treba da peva, ne, nju je neko procenio kao dobrog rijaliti igrača. Ima takav temperament da se od nje najviše očekivalo da ustane ovde i komentariše svaku situaciju i svakoga. Ali pokazala se kao dvolična osoba, što je dokazala i podelom budžeta, ona ne ume da izađe iz sukoba kao pobednik, misli da će da bude poražena i zbog toga ide linijom manjeg otpora. Voli da spletkari, ona to ne radi svesno, već joj je to u krvi i zbog toga, ne priznaje kad aje pitaju novinari ili kad asu klipovi. Previše je sujetna, pretrnula je kada su trebali da je ocenjuju na ,,Zadrugoviziji". Kao majka, verujem da je dobra, nije obrukala supruga i to su pohvale za jednu ženu - nastavila je Kulićka.

Foto: TvPink Printscreen

Sada o Suzani, maločas sam rekla da imam vrlo ružno mišljenje, međutim, opet je ona rekla da ima neku svetinju napolju koja ovo gleda. Ako je to istina, onda je sa godinama koje ima trebala vrlo dobro da razmisli u šta ulazi i šta radi. To vide gledaoci, novinari, po tim njenim kriterijumima, ja ne vidim da ima svetinju. Ona ako smatra da radi pravu stvar, nema tu mesta osude. Isto tako mislim da u Mikija nije zaljubljena, već ga iskorišćava, kao što je radila i sa Zoricom. I te kako joj je stalo do hrane, sekira se da li će biti gladna ili neće. Traži zbog toga da ide kući, ne mogu da verujem da postoji takva osoba - obrazložila je Marija.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: Posle svađe sa Draganom, Stanija utehu pronašla u ovom zadrugaru, on joj priznao: IMAM ŽELJU DA TE ZAGRLIM! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'