AKTUELNO

Pokajao se zbog svega.

Marija Ana Smiljanić je ušla u najgledaniji rijaliti na ovim prostorima kao bivša devojka Filipa Đukića kako bi mu se osvetila za avanture koje je imao u "Zadruzi". Međutim, oni su se ubrzo pomirili, a onda su usledile neprestane svađe.

Foto: RTV Pink

Pre nekoliko dana njih dvoje su definitivno odlučili da stave tačku na svoju romansu, a danas je Filip došao u Rajski vrt sa jednom molbom za Drvo mudrosti.

Hteo sam nešto da te zamolim, razmišljao sam, glupo mi je što Marija i ja prolazimo jedno pored drugog kao pored turskog groblja. Ja mislim da ona tripuje da ja ne želim da mi ostanemo prijatelji, pa sam ja mislio da je iznenadim nekom večericom, da nam pustiš neku pesmu. Da ona shvati da je meni stalo do nje, nebitno da li smo u vezi ili ne - rekao je Filip.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

Podsetimo, pre nekoliko dana mesečnicu svoje veze su proslavili Sanja Stanković i Jovana Tomić Matora ,a Đukić je, verovatno podstaknut njihovim iskustvom, poželeo isto da priradi Smiljanićevoj.

Da li to znači da želiš da se pomiriš sa Marijom Anom? - pitalo je Drvo Filipa.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

Želim da komuniciramo normalno. Da li će mi biti devojka ponovo to ćemo videti. Bitno mi je da je ovako iznenadim, pa se nadam da će skapirati. Da se izvinim tom večericom. Datum je bio prvog aprila, tad smo se smuvali na "Farmi". Da nam pustiš pesmu, ne mora ništa specijalno. Da ona vidi da je meni stalo, to je bitnije nego šta će biti na stolu. Ja ću da ti uradim neku skrivenu kameru, tamo iz jezera. Ono sa ronilačkim odelom, ako ne, ući ću go, boli me uvo - rekao je Đukić.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

PROČITAJTE JOŠ: KIJA PEVALA SRCEPARAJUĆE REČI, pa se kroz stihove obratila Slobi: Srećo moja ja ću tebe ostaviti prva! (VIDEO)

Kompletan Filipov razgovor sa Drvetom mudrosti pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Filip Đukić

#Marija Ana Smiljanić

#Rijaliti Zadruga

'