AKTUELNO

Na njenu odluku su uticali komentari gledalaca?

Odnos između Andrijane Radonjić i Nemanje Đerića Đeksona je potpuno zahladneo od onog trenutka kada su zadrugari postavljali pitanja novinarima. Tada je Pinkova zvezda želela da zna kako milionski auditorijum gleda na njeno ponašanje otkako je sa Đeksonom.

Kada je čula negativne komentare, ona je okrivila Nemanju za takav sud, pa sa njim ušla u raspravu. Narednog dana, oni su se pomirili, ali Radonjićevu i dalje tišti promena Đeksonovog ponašanja.

Foto: Printscreen Youtube

Tokom dana njih dvoje su se osamili i porazgovarali kako bi porazgovarali o svojoj vezi koju bi Andrijana očigledno da okonča.

Šta ti je? Je l' ti lakše da ne budemo zajedno? Nebitni su tvoji problemi, imam i ja probleme isto. I kad si raspoložen nije tako kako treba da bude. Očigledno si se folirao prvih mesec dana - rekla je nervozno Andrijana.
Što si ti opterećena strašno me smaraš. Odakle ti to? Kako treba da bude? - Bio je u šoku Đekson.

Foto: Printscreen Youtube

Razmenili su samo nekoliko reči, a posle toga ništa nije bilo rešeno. Nakon toga su svoj razgovor nastavili u bazenu i definitivno okončali svoju vezu.

Mi smo gotovi. Ja tebi peti put prilazim - bila je nervozna Andrijana.
Ne padam mi na pamet to što ti želiš da ja ispadnem nadr*an. Nema veze sa tobom, ti si došla samo da otežaš kao i svaki put. Ti meni pričaš kao da sam se folirao prvih mesec dana. Nemoj da me vučeš za jezik šta si se ti folirala. Pričala si mi da raskid sa dečkom nema veze sa mnom, sad odjednom pričaš da si sa dečkom raskinula zbog mene. Uspela si to da uradiš - odbrusio joj je Đekson.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: NAKON SVAĐE SA KIJOM, SLOBA DOŠAO DO LUNE, ona nije želela ni da ga pogleda! (VIDEO)

Andrijana je poručila Nemanji da se skloni od nje, što je on i učinio. Ovime su raskinuli svoju vezu. Njihov razgovor možete pogledati u narednim video-snimcima.

D. B.

#Andrijana Radonjić

#Nemanja Đerić Đekson

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'