AKTUELNO

Novinari su im preneli da njen otac podržava njenu odluku.

Iako su svi stanari Bele kuće navikli da subotom odgovaraju na škakljiva pitanja novinara, ovoga puta došlo je do izmena. Naime, zadrugari su ti koji su imali priliku da prvi put nakon devet meseci da saznaju neke od informacija iz spoljnog sveta.

Do sada je bila tradicija da "sedma sila" postavlja pitanja zadrugarima, a sada su zamenili uloge, pa su ukućani pitali novinare koji su gostovali u studiju ono što ih najviše zanima.

Foto: Printscreen Youtube

Maca Diskrecija je prva postavila pitanje novinarima, a nju je najviše interesovalo koliko ona ima pratilaca na Instagramu. Dok je Bane Čolak želeo da sazna kakav je rezultat postigao fudbalski klub "Partzan", na šta je i dobio odgovor.

Ti već znaš da imaš armiju fanova. Prve stranice sa najvećim brojem pratilaca su 12000, 11000. Svaka stranica uglavnom ima preko 10000 pratilaca - odgovorio je Darko Tanasijević, novinar Portala Pink.rs.

Foto: Printscreen Youtube

Potom je Sanja Stanković uputila pitanje novinarima kako njena porodica i prijatelji komentarišu to što su se ona i Jovana Tomić Matora pred milionskim auditorijumom deklarisale kao "bise*sualke".

Šta god ti uradila on to podržava. On je skapirao šta ti želiš i da ćeš shvatiti sve da li voliš Jovanu ili ne kada ti budeš izašla napolje, kada vas dvoje budete seli i razgovarali napolju - odgovorio je jedan od novinara na ovo pitanje.

Foto: Printscreen Youtube

Matora i Sanja su bile oduševljene onime što su čule i ovaj odgovor su pozdravile aplauzom. Plavuši je bilo naročito drago što njen otac nije osudio njen postupak u rijalitiju.

Pročitajte još: Zorana PROGOVORILA o LJUBAVNOM TROUGLU: Ja bih se dogovorila sa tom drugom i šutnula bih ga! (VIDEO)

Pitanja, ali i odgovore možete pogledati u narednim video-snimcima.

D. B.

#Rijaliti Zadruga

#Sanja Stanković

#Zadruga - RTV Pink

'