AKTUELNO

Otvorio je dušu i rekao šta iskreno misli o legendarnoj rok pevačici.

Prijatelj Tanje Jovićević upitao je Mikija Đuričića kakvo mišljenje ima o poznatoj muzičarki sa kojom je bio u sjajnim odnosima, nakon čega su se nakratko udaljili zbog mimoilaženja u stavovima, a potom ponovo zbližili. Čim je saslušao pitanje, Đuričić je dao odgovor.

Foto: TvPink Printscreen

- Tanja je jedna od retkih osoba, ne računjajuči moju verenicu, sa kojom ću ostati u kontaktu. Tanja se slaže sa mojim konstatacijama uglavnom, ima slično mišljenje kao ja, slične stavove, sličan život. Postoje stvari koje joj zameram. Ona je neko ko ima autoritet i koga poštuju. Po meni, neko ko je ovde bez greške osam meseci, sa tim iskustvom, trebalo je da se meša jer njena reč ima težinu. Trebalo je da bude primer ovim mladim ljudima, jer je svi cene i poštuju kao osobu. Trebalo je da ukaže na te neke negativne pojave - iskren je bio Miki, dok su Tanji, čini se, zasuzile oči dok je slušala šta o njoj priča Đuričić.

Foto: TvPink Printscreen

Nakon Mikijevog izlaganja, Tanja je objasnila da je omladini ukazivala na greške u ponašanju, ali na drugačiji, sebi svojstven način, a kako je to izgledalo pogledajte u nastavku:

D. T.

#Miroslav Miki Đuričić

#Rijaliti Zadruga

#Tanja Jovićević

'