AKTUELNO

Pevačica je rešila da je pre ulaska u "Zadrugu" publika još bolje upozna, pa je pred kamerama Televizije Pink otvorila dušu i otkrila ono što je tišti.

Popularna voditeljka Lea Kiš ugostila je u današnjem izdanju "Nedeljnog popodneva" pevačicu Macu Diskreciju, koja će se u sredu 6. septembra useliti u novoizgrašeni grad u kojem će tokom narednih meseci boraviti učesnici rijalitija "Zadruga". Maca je svoje poslednje javno pojavljivanje pre početka rijalitija iskoristila kako bi je publika još bolje upoznala, pa je otvoreno govorila o svojim kvalitetima, ali i onome što je tišti.

Pročitajte još... VRELIJE NIJE MOGLO: Maca se pred ulazak u ZADRUGU pojavila u NIKAD ŠOKANTNIJEM izdanju, gosti je IZBEZUMLJENO GLEDALI! (VIDEO)

Foto: TvPink Printscreen

- Nisam nacionalista, kao što su neki koji su došli iz male sredine, poput mene. Ja gledam ljude da li su dobri ili loši - iskrena je bila Maca koju karakteriše humanost, što i sama priznaje.

Foto: TvPink Printscreen

- Uvek sam spremna da pomognem ljudima, ja sam uvek tu... I ono zadnje bih im dala, takva sam - rekla je ona i oduševila publiku u studiju.

Ipak, nisu svi bili blagonakloni prema njoj - Maca je priznala da je, otkako je postala poznata, mnogi doživljavaju na drugačiji način i da se na sve načine trude da joj naude, što nju istinski boli.

Foto: TvPink Printscreen

- Mislila sam za neke ljude da će biti dobri, ali su, zapravo, pokazali da su jako zli ti ljudi koji nisu verovali da ću ja da uspem na neki način. Neki sa kojima sam sarađivala pre, okrenula sam ih na telefon i onda sam dobila "šut kartu". Pokazali su da su zli - izustila je Maca, nakon čega je nastao muk u studiju.

Pink.rs

#Lea Kiš Jokić

#Senada Nurkić | Maca Diskrecija

#Zadruga

#pevačica

'