AKTUELNO

Ukućanka je podstakla Kiju da na ovaj način priđe svom suprugu.

Luna Đogani i Sloba Radanović u toku noći imali su žestoke svađe, a u jednom momentu se moglo videti kako je ukućanka polako, ali sigurno želela da odustane od svega što je tokom osam meseci gradila sa mužem Kristine Kockar.

Kija nije bila prisutna u svim raspravama, ali je zato Zorica Marković ujutru prenela sve što je Kristinu zanimalo.

Foto: TV Pink

Rekla je ona da joj treba vremena da razmisli, a ne on njoj - rekla je Zorica.
Jako mi ga je žao... - rekla je Kija o svom suprugu.
Očigledno da je slomljen od njenog maltretiranja. Ustvari, on je šokiran. Prvi put da se ne nervira sinoć - nastavila je Zorica.

Foto: TV Pink

Kockareva je bila slomljena zbog maltretiranja njenog još uvek zakonitog supruga, a bez obzira na sve što je preživela zbog njega, ona je istog momenta ustala i prišla do njegovog kreveta. Kija je iskoristila trenutak Luninog odsustva.

Ćao, šta ima? Ja se probudila, idem da jedem picu što je ostala...hoćeš ti? - pitala ga je Kija.
Neću, imam i ja ovde, opušteno - rekao je Sloba.

Foto: TV Pink

Dok je bračni par razgovarao na njegovom krevetu, prišla je Ana Korać koja je nosila zanosno provokativnu majicu, na čemu joj je Kija pomalo i zamerila, jer je bilo nemoguće a ne okrenuti se za njom.

Sanjala sam te i hoću da te povučem i dozivam te, ali ništa... A ti? Što nosiš te polumajice pred mojim mužem? - pitala je Kija Anu Korać.

Foto: TV Pink

Nakon toga ukućanka je krenula ka vratima, a onda je ugledala Luninu kutiju pored kreveta koja je bila ispunjena njenim i Slobinim fotografijama. Kakve su reakcije bile pogledajte u nastavku.

K.Ristić

#Ana Korać

#Kristina Kockar

#Sloba Radanović

'