AKTUELNO

Kija je sa osmehom na licu pričala o svom još uvek zakonitom suprugu.

U noći kada će glasovi publike odlučiti ko će od nominovanih zadrugara zauvek napustiti Belu kuću voditelj Ognjen Amidžić posetio je sve ukućane, a tom prilikom obavio je jedan i više nego zanimljiv razgovor sa Kristinom Kockar.

S obzirom na to da je između nje, njenog još uvek zakonitog supruga Slobe Radanovića i njegove bivše devojke Lune Đogani situacija sve napetija, ona je odlučila da u intervjuu sa ovim ovim voditeljem otkrije da li za njihov brak ima nade, a dotakla se teme i o njihovom odnosu koji su imali pre samog njihovog učešća.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ja nisam verovala da će se mnoge stvari desile ni sada, ali nikad se ne zna. Sve je moguće, ali to ne može tako lako da se desi. Mnoge stvari ne bismo rekli jedno drugom pred kamerama. Ja ću biti dostojanstvena i neću reći ništa, hoću da se izdignem iz ove situacije. Rekla sam šta mislim i šta osećam, a on što je izgovorio treba sam da kaže. Ko zna šta može da se desi, ali iskreno nešto drastično, ne baš. Izdešavale su se mnoge ružne stvari, mislim...mi smo se i kao par svađali, ali nikad nije bilo žestokih uvreda. Ja njemu ništa nisam uradila da bi me njegova porodica mrzela, jer sve je počelo otkad sam ja ušla unutra. Osećala sam se katastrofa zbog svega, jer to nisam zaslužila. On ima pritisak od strane Lune, Lunine porodice, njegove porodice, prijatelja i znam da trenutno ne zna gde se nalazi. On ne može izaći kao Sloba, on je još uvek moj muž - rekla je Kija.

Bilo je evidentno da se Sloba značajno promenio, a kako ga njegova supruga najbolje poznaje priznala je i šta se iza svega toga krije.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ja njega vrlo dobro znam, on neke stvari ovde neće rešiti, mora da skupi ogromnu hrabrost. Mislim na to da treba sam da odluči i kaže iskreno neke stvari, on pokušava da ne povredi ni mene ni nju, jer je dovoljno učinio i ja ga razumem. Učinio mi je zlo delo, pa sad želi da se opere i da smiri strasti kako ne bi bio osuđivan od strane drugih ljudi. On se promenio od trenutka kad sam priznala da ga volim - ispričala je Kristina.

Voditelj je konstatovao da bez obzira na celokupnu situaciju Sloba nijednom nije izgovorio da želi razovd, a Kija je sa osmehom na licu potvrdila da će on sve učiniti kako bi spasao njihov brak.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam objasnila razliku između zaljubljenosti i ljubavi. Ona je došla i rekla da je zaljubljena u njega, oni su bili zajedno. Njemu je javljeno da ja želim da se razvedem, on je sklopio sve u svojoj glavi i tako se prebacio na tu stranu. I kad sam rekla da ga volim, sve se promenilo, ja ga vrlo dobro znam. Mislim da bi on poradio na našem braku, ne bi odustao od toga - zaključila je Kija.

Kristina je za kraj intervjua prokomentarisala odnos između njenog supruga i Lune, a njen zaključak bio je da će mlada blogerka ipak biti jedina koja će u javnosti nositi etiketu i koja će biti ,,Obeležena".

Foto: Zadruga - RTV Pink

Te njihove svađe i rasprave...meni je sve to klinački. Ona ne shvata težinu stvari koje je učinila i ne zna ni šta je brak ni kako je to. Bole me neke stvari zato što se...okej, nju će to proći, a meni će to ostati trauma za ceo život. Ne možeš da veruješ kako je meni, nije mi dobro. I sad se sve izokrenulo, tako je sve opušteno. Ona će i te kako ostati obeležena, a on ne, on je ipak muškarac. Da se ovo nije desilo, Luna je sasvim okej devojka, družila bih se sa njom. Između njih nema ljubavi, to je samo strast, jer ljubav je nešto što se gradi pre svega - rekla je Kristina.

Takmičarka je sa sigurnošću iznela svoje mišljenje o svemu što se u Zadruzi dešava, a detaljno možete pogledati u nastavku.

K.Ristić

#Kristina Kockar

'