AKTUELNO

Dok ju je zadrugar tešio, ona je pisala ljubavno pismo Radanoviću.

Luna Đogani u toku noći završila je u suzama, jer joj je teško pao raskid sa oženjenim dečkom Slobodanom Radanovićem. Ona je o svemu razgovarala sa Radosavom Stefanovićem Žutim u sobi za izolaciju.

Foto: RTV Pink

Kad se dete zapetlja u te neke čudne vode, onda se samo jede. Zato sve samo lagano. Mlada si. To će da prođe. Ideš dalje jača - pričao je Žuti Luni.

Foto: RTV Pink

Osećam neku bol u srcu. To niko ne kapira. Sve odjednom! Sve što sam radila za ovih 9 meseci! Sve sam za*rala. Ne možeš da shvatiš. Odvratno je kada si sa nekim devet meseci, ceo dan provedeš i odjednom te ostavi. Jednostavno sve mu se skupilo. Šta god da se desi, krive njega. On ne kapira da ovo ovde nije naš život. On misli da sam ja ovakva napolju - u suzama je pričala Luna.

Foto: RTV Pink

Kako bi je oraspoložio, Žuti je govorio Luni da treba da ustane iz kreveta, da obriše suze i krene da radi vežbe.

Foto: RTV Pink

Nemam ništa protiv vas, ali ako ne ide, marš u k*rac! Seti se šta si obećala pre dva dana kevi! Samo podvuci crtu i kraj! To je to! Nije niko protiv tebe, jer ti radiš nešto previše loše! Već zbog toga što si se spanđala sa oženjenim čovekom. Nemoj da si dete - nastavio je Žuti.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

Foto: RTV Pink

Danas mi je zamerio neke stvari, koje mu nisu smetale ranije! Ja bih zbog njega promenila sve. On je dozvolio nekim stavovima da promeni mišljenje o meni! O meni, koju zna kako dišem osam meseci. Sa nekim sa kim jede, spava, k*ki! Sve! - govorila je Luna.

Foto: RTV Pink

Oni su zatim otišli u radionicu, nakon što je Luna provela sama nekoliko minuta u sobi za izolaciju kao i u radionici gde je pisala ljubavno pismo posvećeno Slobodanu Radanoviću, a kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu ispod.

Autor: S. K.

#Luna Đogani

'