AKTUELNO

Pisala mu pismo!

Marija Ana Smiljanić napisala je pismo Filipu Đukiću u kome mu je, kako tvrdi, rekla sve šta oseća prema njemu, a portal Pink.rs došao je ekskluzivno do ovog njega i možete ga pročitati klikom na ovaj link.

Foto: TV Pink

Ovo pismo bila je i jedna od tema u toku pitanja novinara, a dok su odgovarali na pitanje koje su dobili od novinarke najbržeg portala u Srbiji - Pink.rs, Jovane Vučić, došlo je do nove svađe između Filipa Đukića i Marije Ane Smiljanić.

Alo, novinarka ti je postavila isto pitanje kao ja, zašto sada odjednom? Znaš šta je poenta, što si ti jedno malo sebično g*vno koje gleda samo svoju b*lju! Sada kada je sve mirno, ti si odjednom riba i dama i ti si šatro svesna. Mogla si referat da napišeš - vikao je Filip na Mariju Anu.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Ova zadrugarka se branila rečima kako želi na normalan način i bez svađe da reši sve probleme u odnosu sa FIlipom i još jednom mu napomenula da je sve što je imala da mu kaže, rekla u pismu koje je napisala i da je više neće zanimati njegovo mišljenje.

Foto: RTV Pink

Ti si ispala indijanac. Ti si sada odjednom riba neka. Misliš kako ćeš ispasti napolju, a kada si ušla ovde pričala si da si se j*bala sa ortakom! Smradino jedna mala! Dobila si marketing, uzela si pare, sve na kontu mene! Napravila si sebe jadnicom i sada ideš kući srećna, folirantu jedan mali! Nisam znao da je ovakav folirant - nastavio je Đukić.

Njihovu raspravu možete pogledati u video-prilogu ispod.

Autor: S. K.

#Filip Đukić

#Marija Ana Smiljanić

'