AKTUELNO

Ona smatra da Radanović treba da uvek bude uz njenu ćerku i da je zaštiti.

Anabela Atijas je u večerašnjoj emisiji kod Dušice Jakovljević priznala pred milionskim auditorijumom da Slobi Radanoviću uopšte nije lako, s obzirom na to da je u rijalitiju prevario suprugu Kristinu Kockar i uplovio u romansu sa njenom ćerkom Lunom Đogani.

Nimalo mu nije lako, nalazi se između dve vatre, treba da ispadne fer prema ženi koju je javno povredio i devojci koju je izabrao. Prva ja od njega očekujem mnogo, da zaštiti Lunu. Postoji razlog sve onog momenta kada bi mi očekivali. Kada je moja ćerka u pitanju, mogu da tvrdim da je ona iskrena. Ja podržavam njenu ljubav i njen izbor - rekla je Anabela.

Foto: TV Pink Printscreen

Potom ju je voditeljka upitala šta misli kome je teže u Beloj kući, da li Slobi ili Luni, na šta je Anabela imala opširno objašnjenje.

- Ajde opet da budem objektivna, da izuzmem ikako situaciju da se radi o mojoj ćerki. Koja mlada devojka, pre svega, može da natera muškarca da ode s njom ako on to neće, pod brojem jedan. Pod brojem dva, i ta devojka koja je bila izabrana od strane muškarca očekuje da njen muškarac postavi stvari na svoje mesto. Automatski, šta sam ja kriva. Prvo te nisam naterala, sam si se izjasnio. Treće, hoću da me zaštitiš oko cele priče. To svaka žena očekuje od svog muškarca, da li je ljubavnica, bivša žena, buduća, devojka, šta god... - ispričala je, između ostalog Anabela.

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još: Kijina mama pitala Slobu zašto ne prizna da je PRESTAO DA VOLI Kockarevu pre Lune, njegov ODGOVOR ŠOKIRAO SVE! (VIDEO)

Šta je sve imala da kaže o svemu ovome pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Anabela Atijas

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

#Zadruga - RTV Pink

'