AKTUELNO

Ona smatra da Sloba treba da bude uz Kiju u ovom teškom trenutku.

Kristini Kockar, učesnici rijalitija "Zadruga", preminuo je otac Miloš pre dva dana, što joj je juče saopštila njena majka Nadica Zeljković, zbog čega je ona dva sata bila odsutna. Sada je Kijina majka za portal Pink.rs otkrila kako joj je saopštila tužne vesti i kako je ona reagovala.

Foto: RTV Pink

- Kad me je videla pitala je "mama, otkud ti, jesu li svi dobro, jesu li zdravi" i ja sam je pitala da li zna kome je danas rođendan, pa kad mi je rekla "znam, tati", saopštila sam joj da on nije izdržao. Ona je odmah počela da plače, jer su njih dvoje bili mnogo povezani - izjavila je ona.

Nedugo posle toga došao je i Slobodan Radanović, Nadicin zet, koji je zahtevao da izađe iz "Zadruge" kako bi bio uz svoju suprugu, a Nadica mu je posle tog postupka oprostila zbog onoga što je uradio njenoj ćerki.

Foto: Printscreen Youtube

- On je meni juče prišao i izjavio mi saučešće. Ja sam mu tu dala svoj oprost. To je tad bio taj Boba kojeg sam poznavala, koji se meni obraćao sa Vi, a ne onaj agresivni Slobodan Radanović kojeg sam gledala u Zadruzi - rekla je Nadica.

Njoj je bilo drago što je Sloba odlučio da stane uz njenu ćerku u ovom trenutku, pa je pohvalila njegov postupak bez obzira na sve što je uradio njenoj ćerki.

PROČITAJTE JOŠ: LUNA NE PRESTAJE DA JECA! Milan SAVETOVAO Lunu: Imaš mesec dana da se vratiš na pravi put i shvatiš gde si pogrešila! (VIDEO)

Foto: TvPink Printscreen

- On je tu postupio kao čovek. I treba da bude uz nju, oni su u braku, supružnici su, on joj je najviše potreban - smatra Nadica.

Autor: V. Tanacković

#Kristina Kockar

#Nadica Zeljković

'