AKTUELNO

Nemaju tačan razlog zašto se ne gotive.

U Zadruzi je došlo je do rasprave između Andrijane Radonjić i Jovane Tomić Matore. Za vreme svog izlaganja Matora je izjavila da smatra da Andrijana nikada neće biti u vezi sa Nemanjom Đerićem Đeksonom. Inače, nakon ovog sastanka reper i pevačica su se prvi put poljubili na klupici u dvorištu.

Foto: RTV Pink

Ne želim ovo da rešim. Ne želim da pričam sa Andrijanom, jer je nikada nisam uvredila ili učinila da se oseća loše. Ako sam pogrešila, ja ću joj reći - izvini. Dakle razlog za prekid prijateljstva ne postoji, osim Andrijanine izjave da joj ne prijaju moja i Sanjina negativna energija. Đekson je oličenje momka sa kojim nijedna devojka ne treba da bude - rekla je Matora.

Foto: RTV Pink

Jovana je dodala da joj ne smeta što se Andrijana druži sa Đeksonom, a zatim se umešala i Zorana Stefanov koja smatra da je došlo do prezasićenja u druženju ovih zadrugara.

Foto: RTV Pink

Ništa se precizno nije desilo. Posvađala sam se sa Sanjom zato što mi ništa nije rekla pre nego što je objavila u novinama da je u vezi sa Matorom. Ja sam Jovana videla da je tebi smetalo prisustvo mog oca ovde i što se družim sa Zoranom i Filipom - rekla je Andrijana.

Matora je u nastavku komentarisala i njenog oca Duška Radonjića, a kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu koji se nalazi u nastavku.

Autor: S. K.

#Andrijana Radonjić

#Jovana Tomić Matora

#Đekson

'