AKTUELNO

Ne kriju da nemaju lepo mišlje jedno o drugom.

Miljana Kulić i Karađorđe Subotić ne kriju da nemaju lepo mišljenje jedno o drugom, a njihova netrpeljivost često preraste u svađu. Tokom večerašnje emisije "Pitanja novinara", predstavnici sedme sile su pitali Miljanu zašto je rekla da u dubini duše žali Karađorđa.

Zato što on nema život, jako je nesrećan. Ja polazim od sebe, njegova deca ga ne poštuju što znači da je nikakav otac i niko ne može da me ubedi u suprotno. Kada bi se moje dete tako obraćalo meni, ja ne bih imala razloga da živim. Obesila bih se od muke i sramote. To govori koliko je zao i bezosećajan, ništa mu nije sveto. Žalim ga što živi - odgovorila je Miljana.

Foto: TvPink Printscreen

Naš sukob je počeo zbog lapsusa, a onda je ona nastavila sa svojom retorikom koja je opšte poznata, sa unošenjem u lice. Miksi je začin koji se meša u sve. Ona je dokazani lopov i prevarant, živi u svetu mašte - dodao je Karađorđe.

Njegove reči su pokrenule žestoku svađu tokom koje je obezbeđenje sve vreme bilo u pripravnosti.

Foto: TvPink Printscreen

Nisam te nijednom video sa detetom u rukama, to znači da si loša majka - optužio ju je Karađorđe.
Ti gledaj svoju ćerku da izvedeš na put. Prepustio si je ulici, da je u onoj Kaluđerici ko stigne - vikala je Miljana.

Kako je to izgledalo pogledajte u video-snimku koji je dostupan ispod teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

PROČITAJTE JOŠ: EKSKLUZIVNI PAPARACO: Sloba Radanović i Eleonora Miljković UHVAĆENI ZAJEDNO u gluvo doba noći! Držali se za ruke, SVE PUCALO OD STRASTI! (FOTO)

Autor: J. R.

#Zadruga 2

'