AKTUELNO

Andrijana je konačno otvorila dušu i ispričala šta misli o Đeksonu.

Iako je na samom početku rijalitija izbegavala svaki kontakt sa Nemanjom Đerićem Đeksonom, Andrijana Radonjić je u poslednje vreme sve češće u njegovom društvu.

Foto: Televizija Pink

Kako je Đekson priznao da ima simpatije prema njoj, ona je prećutno odgovarala na sve situacije koje su je povezivale sa njim. Međutim, u toku noći kada su zadrugari igrali ,,Igru istine", Milan Milošević došao je na ideju da baš njoj uputi jedno pitanje koje je zanimalo sve ukućane, ali i širi auditorijum.

Rekla si da nikada nećeš leći ni sa jednim muškarcem u krevetu osim sa mnom, a onda si sa Đeksonom legla u krevet. Postala si bliska sa njim, iako znam kakvo je tvoje mišljenje o njemu. I, šta se to odjednom desilo, pošto moje lično mišljenje...nemoj da misliš da je u vezi tate, mislim da si time pogazila sve ono što si uradila za 5 meseci i zbog čega te je narod jako zavoleo - pitao je Milan.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Mene je bolelo uvo šta će ko da priča. Ja kao prvo ne spavam sa njim, ni pored njega, legla sam sa Zoranine desne strane, rekla je da mogu da legnem pored nje, jer nisam imala gde kad je moj tata došao. Ja nisam legla pored njega niti on pored mene. Nemam šta da priznam zato što se ništa ne dešava, to su glupe priče. Prija mi društvo. Promenila sam mišljenje, pre nisam mogla da ga gledam - odgovorila je Andrijana.

Šta je zaista podstaklo Andrijanu na ovakvu promenu, pa joj odjednom prija Đeksonovo društvo, procenite sami.

K.R.

#Andrijana Radonjić

#Nemanja Đerić Đekson

'