AKTUELNO

Mnogima je bilo neprijatno!

Kao što su navikli svakog dana, zadrugari su i danas dobili novi zadatak od Velikog šefa, koji im se, na prvi pogled, nije dopao i postavili su se kao da im je neprijatno. Međutim, pravila su takva da se zadaci Velikog šefa moraju ispoštovati, a tokom podele došlo je do svađe između Lepog Miće i Milana Miloševića.

Foto: TvPink Printscreen

Zadatak Velikog šefa danas je bio debata:

Dragi zadrugari, vaš današnji zadatak je da se takmičite u govorništvu. Podelite se u dve grupe. Jedna grupa će zastupa pozitivan a druga negativan stav o temi. Dva zadrugara će debatovati ispred svoje grupe. Voditelj će biti Miljana Kulić. Tema koju ćete obrađivati danas u debati "Homoseksualni brakovi, da ili ne?" Samo po dva zadrugara iz svake grupe će sedeti na crnim stolicama i debatovati, a ostali naravno mogu da kažu svoje mišljenje. Podsećamo, jedna grupa će zastupati stav za a druga protiv homoseksualnih brakova - pisalo je u pismu Velikog šefa.

Foto: TvPink Printscreen

Zbog podele ko će zastupati ovu temu, a ko biti protiv nje, došlo je do svađe između Milana i Lepog Miće. Naime , Mića je preuzeo na sebe da podeli grupe, što je Milana iznerviralo:

Ja se ne bojim, koga se bojim, ja neću da učestvujem kao novinar! Ti si sve podelio, meni ne pada na pamet da sada delim - vikao je Milan na MIću.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: RANI RADOVI: Ovaj učesnik Zadruge počeo je kao glumac u STOJINOM SPOTU! (VIDEO)

Mića je pobesneo, a rasprava se proširila i na ostale zadrugare. Kako je to izgledalo, pogledajte u snimku ispod:

Autor: N. Vujčić

#Rijaliti Zadruga

'