AKTUELNO

Jeremiću je bilo veoma neprijatno zbog ovoga.

Milionska publika koja svakoga dana prati dešavanja u Beloj kući na programu RTV Pink, ove noći postavlja pitanja učesnicima rijaliti programa "Zadruga 2" na koja zadrugari uvek rado odgovaraju.

Naredno pitanje je stiglo za Davida Dragojevića koji je prokomentarisao šta zamera Lazaru Jeremiću.

Foto: TvPink Printscreen

Zašto te je povredilo to što je David rekao za Anu zar nije bolje da ti kaže istinu nego da ti priča iza leđa - glasilo je pitanje za Davida.
Nije me pogodilo to što je on rekao za Anu, problem je što je to pričao sa Aleksandrom, o Ani i meni. Neka priča šta hoće i neka radiš šta hoće. Ovo je za mene baš izdaja, baš zbog svega što se desilo između nas troje. Niti sam ja njemu rekao da ide da priča sa Aleksandrom o ovome, to nije trebao da radi. Ako smo mi prijatelji, trebao je da se skloni - pričao je David, dok je Lazar sve vreme ćutao i oborio pogled.

Foto: TvPink Printscreen

On zna svaki deo mog života, nema potrebe da preko mene perete leđa, tu ne može da opere ni Dunav ni Sava. S*ks sa ovim klošarom ćopavim (Lazarom) nikad ne bih imala - rekla je Aleksandra.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: 'TO JE NEKI PERVERZNJAK, PSIHOPATA': Luna se raspitivala o poklonima koje je Ana Korać dobila za rođendan, pa se zgranula zbogo ovoga! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'