AKTUELNO

Ukućanka danima razmišlja o devojci Ćazima Osmanija.

Gordana Džehverović prethodnih dana imala je više izjava na račun devojke Ćazima Osmanija, Doris. Međutim, ona se na to nije obazirala sve dok Džehverovićka nije rekla da su Ćazimove devojke sve "lakog morala".

Kada je za to čuo milionski auditorijum, Doris je odlučila da se nakon njenog izlaska iz rijalitija sretnu na sudu, a samo za naš portal Pink.rs priznala je da je protiv Gordane uputila tužbu zbog klevete i uvreda.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Nakon što joj je novinar Darko Tanasijević u emisiji preneo tu informaciju ne otkrivajući kako i zbog čega, Gordana i njena ćerka su bile u šoku, a Teodora se danima pitala šta je uzrok tome kada je sigurna da nikada ništa loše o njoj nije govorila.

Moja mama pre nego što je ušla u Zadrugu, ona se čula sa Doris i rekla je da je sve okej. Ja i dalje ne razumem šta se dešava. Ja verujem Darku, ko zna šta je njoj. Ja znam da kad sam bila tamo da je retko ko imao Pink. On je njoj isto rekao da mu je muka kako svi skaču na mene. On je rekao da nije dao izjavu, sad ne znam šta se dešava. Ja ne znam da li oni sada meni hoće da zavuku zbog Kristijana. Ja mogu da skapiram da to nije smišljeno, samo mislim da sa nečije strane dolazi taj bes i ogorčenost. Kristijan nije takav, ja ga ne znam kao takvog i zbog toga mi je sve to jako sumnjivo. Šokirana sam zašto mi je devojka to rekla toliko kontradiktorno. Ona je meni uvek govorila kad je imala probleme. Mnoge devojke se lepe za tog čoveka, ja nisam videla nijednu devojku osim Doris, ali sam osetila da se mnoge vrte oko njega. Doris ima manekensku građu, podseća me na Lunu - ispričala je Teodora.

Sloba Radanović, Luna Đogani i Milan Milošević saslušali su Teodorino izlaganje o svemu što je muči, a onda su dali svoj komentar o pretpostavkama koje su im prolazile kroz glavu.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Možda oni više nisu zajedno, možda je sujetna - rekla je Luna.
Uvek će svi misliti da je pevačica fu*sa. Možda je samo sujetna, ne obaziri se na to. Ovaj marketing shvati kao nešto što te ubacilo u medije, drugačije nisi mogla - dodao je Milan.

Foto: Zadruga - RTV Pink

To je samo sujeta, ja mislim da je to sve napumpano - prokomentarisao je Sloba.

Teodora je bila ogorčena na sebe pitajući se šta je toliko loše uradila, a šta je još ispričala pogledajte u nastavku.

K. Ristić

#Teodora Džehverović

'