AKTUELNO

Ne razmišlja o svojim postupcima.

Pre manje od godinu dana pevaču Draganu Kojiću Kebi oduzeta je vozačka dozvola zbog prikupljenih 18 kaznenih poena, a onda je napravio težak saobraćajni prekršaj kada je u novembru prošle godine udario osamnaestogodišnju devojku koja je prelazila ulicu na pešačkom prelazu. Srećom, ona je zadobila lakše telesne povrede, pa nije sudski gonila pevača. On je saslušan u martu ove godine i navodno je priznao krivicu, ali nije poznato u javnosti kakva mu je kazna određena.

Foto: TV Pink Printscreen

Ekipa "Paparaco lova" pratila je pevača nedavno i primetila da on sada vozi i sporije nego što je na putu propisano, što može da govori da možda i dalje vozi bez dozvole ili ga je sve ono što se dogodilo opomenulo da više ne luduje svojim kolima.

Foto: TV Pink Printscreen

Ipak, to mu nije predstavljalo problem da automobilom svoje supruge vozi trotoarom ispod svoje kuće kako bi na lakši način krenuo pravcem koji mu odgovara, što je pokazatelj da on ipak i dalje pravi greške.

Foto: TV Pink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: OVAJ SNIMAK JE SRBIJA ČEKALA DA VIDI: Evo kako je Veljko Ražnatović zaprosio Bogdanu, Ceca OTKRILA SVE DETALJE! (VIDEO)

Kako je sve ovo izgledalo pogledajte u nastavku.

Autor: Pink.rs

#Dragan Kojić Keba

#Paparaco

'