AKTUELNO

Dala svoj sud!

Voditeljka Ivana Šopić na samom početku emisije ''Nominacije'' dala je reč Aneli Ahmić kako bi nominovala između Stefana Korde i Uroša Stanića.

Foto: TV Pink Printscreen

- Uroš je neko s kim sam se družila prošle godine. Imali smo dosta svađa, koje su uticale da se udaljimo, zobg mog ljubavngo odnosa u prošloj sezoni. Osvrnuću se više na naš odnos nakon toga. Nakon rijalitija smo se pomirili, čestitala sam mu rođendan, tako smo stupili u komunikaciju. Kad ga je Janjuš izvređao u emisiji ''Narod pita'', odlučio se da se zbližimo. Iskreno, napolju sam uživala u druženju sa njim. Provodila sam vreme kod njega i pored toga što sam imala gde da budem kad sam u Beogradu. Posvećivala sam mu pažnju, vodila ga svuda sa sobom. Kada sam bila pozvana negde, vodila sam ga svuda sa sobom. Družila sam se sa njim i pored toga što su se svi čudili kako mogu. On se ljutio na mene jer sam ja njega smirivala sutuaciju dok se svađao sa drugim ljudima. Uroše, ogrešio si se o mene. Mislim da je ovde kraj našeg prijateljstva, ali to ne znači da treba da me vređaš - kazala je Aneli.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ne vređam te. Govorio sam da si se ukanalila zbog Rajačića i Mateje, ja nisam kriv zbog kraha našeg prijateljstva. Ti si mene razočarala. Nisam očekivao da će tvoje učešće da se zasniva na muškarcima - kazao je Uroš.

- Što se tiče Korde, mislim da dečko nije sav svoj. Iskreno, vidi se sad kakav je. Pokušao je da prikrije svoju pravu ličnost, ali je u odnosu sa Anom pokazao ko je i šta je. Nominujem Kordu, Stanića nikada neću nominovati - kazala je Aneli.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu. 

Autor: S.Z.