AKTUELNO

Dala svoj sud!

Voditelj Darko Tanasijević obavila je razgovor sa Anitom Stanojlović, koja je dala svoj sud o vezi sa Anđelom Rankovićem.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako si? - upitao je Darko.
Super sam. Ova tri dana su bila baš nategnuta. Anđelo i ja smo imali neke nesuglasice, ali se nadam da smo to skroz prevazišli, iskreno. Shvatila sam da možda nekad umem da prenaglim - kazala je Anita.
Postoji li nešto što ti smeta u njegovom ponašanju? - upitao je Darko.
Ne mogu da kažem da radi nešto konkretno kad ne radi. Mislim da treba da smirim svoju prirodu. Samo nekad treba i da razume mene kada ja grešium. Samo treba da se stavi na moje mesto - kazala je Anita.

Foto: TV Pink Printscreen

Ranije si se žalila da Matora podbada Anđela i tebe i bez razloga. Da li još uvek to radi? - upitao je Darko.
Ne. Moram da priznam da to ne radi u poslednje vreme - kazala je Anita.
Da li je sinoć pukla tikva između Anđela i Tebe i Mione i Ša? Da li se ne družite više? - upitao je Darko.
Anđelo mi je rekao da ne bijem tuđe bitke. Ja uvek branim Mionu, a Ša je mislio da baci rovac i da mi kaže kako nisam iskrena. On želi ljude koji bi da mu pupmaju ego. Čim mu neko kaže šta misli, on promeni ploču. Ja kažem i Mioni da je drska, samoživa i bezobrazna, ali je jako volim. Mislim da ona ima emocije prema njemu, ne bi s njim bila da ih nema, ali da ja do kraja kažem, on bi se sa mnom posvađao. Ja ne vidim da će njihov odnos opstati. Mislim da je on previše posesivan za nju - kazala je Anita.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu.

Autor: S.Z.