AKTUELNO

A bile su jako bliske od prvog dana Zadruge!

Nakon buđenja, ukućane najgledanijeg rijaliti programa "Zadruga" dočekalo je pismo koje je na test stavilo njihove iskrene prijateljske odnose. Naime, ovonedeljni vođa Tomislav Panić prvo je pročitao ono što je napisao Veliki šef vezano za karakteristike prijateljstva, a ukućani su ga pažljivo slušali.

Foto: RTV Pink

Dragi zadrugari, danas je pravih prijatelja sve manje, a sve više onih koji se predstavljaju kao pravi prijatelji da bi izvukli korist. Postoji nekoliko parametra koji ukazuju ko je pravi prijatelj. Sada kada ste čuli osnovne parametre za pravo prijateljstvo, zanima nas ima li takvih u Zadruzi, odnosno imate li vi pravog prijatelja u Zadruzi, kakve ste zaključke doneli iz ovog pisma. Neka svako iznese svoj stav i kaže ima li pravog prijatelja u Zadruzi - pisalo je između ostalog u pismu Velikog šefa.

Foto: RTV Pink

Prvi je svoj stav izneo Slobodan Radanović, koji je rekao da je ono osoba koja i u privatnom životu nema puno prijalteja, kao i da nije očekivao da će u "Zadruzi" pronaći pravog prijatelja i ljubav, a to je Luna Đogani. Posle pevača, svoj stav iznela je i blogerka, koja je kroz svoje izlaganje pokazala koliko joj je žao što više nije u dobrim odnosima sa nekada jednom od najboljih prijateljica u Beloj kući, Teodorom Džehverović.

Foto: TvPink Printscreen

Teško je naći dobrog čoveka, pre svega koji će prići i pitati kako si, ali mogu da kažem da imam osobe koje su tu za mene da me to pitaju. Ja ću navesti osoboe koje to rade od srca. To je verovali ili ne Mina, to je Sanja, to je Jovana, to je Andrijana, to je Milan, pa čak i Miki. Ja sa Mikijem nisam dobra, ne pričam sa njim, ali Miki je taj koji me uvek pita kako sam - rekla je Luna, a zatim je počela da priča o Teodori:

Foto: RTV Pink

Osoba koja je od počekta bila sa mnom, jedina osoba prema kojoj sam ispala loša, a najmanje je zaslužila, osoba koja je u svakom trenutku bila tu za mene i pokazala da je čovek. I dan danas je jedina osoba koja kada mi nešto kaže ima neku težinu i uđe mi u glavu. To je Teodora - izjavila je Luna.

Kako je izgledao ovaj trenutak, kao i ceo sastanak, možete pogledati u video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta.

Autor: S. Kuvekalović

#Luna Đogani

#Teodora Džehverović

'