AKTUELNO

Od početka "Zadruge" bile su jako bliske, ali posle ovoga sve je puklo.

Dok je trajala žurka, Luna Đogani uspela je da se posvađa sa nekoliko ukućana, ali i da udalji Slobu Radanovića od sebe, zbog ćega pevaču nije bilo prijatno, a to su primetili i stanari sa kojima je Luna ušla u raspravu. Oni su joj zamerili njeno ponašanje, u večeri iza nas:

Foto: TvPink Printscreen

Kako se ponašam? Ja sam se smorila! Ja hoću da pudem sama! Šta je problem? Mene boli d*pe! Ja sam ljuta na sebe! Ja hoću da sednem sama sa sobom, u ovaj ćošak, i da razmislim šta treba da radim! Prošlo je osam dana samo, ja ne znam ništa! Meni je glava u haosu! Treba mi da se iskuliram! - rekla je Luna, koja je sve vreme pitala ukućane šta treba da radi.

Foto: TvPink Printscreen

Anđelo Ranković, zapitao je blogerku, šta misli, kako li je ženi pevača, nakon čega je nastala nova rasprava. Takođe, Luna Đogani, nije mogla da krije razočarenje u Minu Vrbaški:

Foto: TvPink Printscreen

Bolje bi joj bilo da mi ne prilazi! E, vidi, ja ako krenem da pričam, a mnogo toga ima da pričam i da pokažem, imam dokaz za to, bolje bi joj bilo da ćuti! Spremna sam da idem kući, dok joj ne vratim za sve što mi je večeras uradila, jer ja to nisam zaslužila! Prvi dan kad je došla, nije imala šta da obuče, ja sam joj dala šta će da obuče. Uz nju sam kad plače, kad ovo, kad ono.. Znači, uz nju sam sto posto, i ako nije to zaslužila! Ona je mene večeras, pljunula u facu! - ljutito je o Mini Vrbaški pričala Luna Đogani.

O odnosu Lune Đogani i Slobe Radanovića, u toku noći, Mina Vrbaški pričala je i sa Žarkom Stojanovićem. Kakve je savete dobila, možete pogledati:

Inače, nakon optužbi da mu se brak zbog nje raspada, i nakon što su se protekle noći malo udaljili, Luna i Sloba su pred zoru ostali sami u dnevnoj sobi. Ona nije trepnula dok je gledala u njega, a o čemu su pričali, možete čuti u video snimku:

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: NE MOGU DA SE DOGOVORE! LUNA: Nije istina da se Sloba razvodi! SLOBA: Nećemo se razdvajati Luna i ja! (VIDEO)

Autor: S.K.

#Anđelo Ranković

#Luna Đogani

#Mina Vrbaški

#Sloba Radanović

'