AKTUELNO

Ženski rat!

U novom izdanju emisije ''Pitanja novinara'', novinar Darko Tanasijević ispred Pink.rs portala i Joca Novinar ispred Red portala spremni su da učesnike sateraju u ćošak svojim škakljivim pitanjima. Red je na Enu Čolić.

- Ne znam po čemu je Aneli uspešna i čime se bavi. Ne znam kako si posvećena majka, kad si dve godine u rijalitiju, a dete ti ima tri. Moje dete ima ostavljenu alimentaciju i trenutno je sa mojom sestrom. Jako je neškolovana, primitivna i prosta, tako se i ponaša. Ponižava samu sebe, moj nivo nije da raspravljam s njom - rekla je Ena.

- Ona je tu zbog mene - rekla je Aneli.

Foto: TV Pink Printscreen

- Raspravljam se sa ljudima koji imaju verbalne sposobnosti, a ona jedino može da skonta uvredu za fizički izgled. Liči na vračaru. Ona tvrdi da idem po afterima, mene to ne zanima, jer sam imala tu fazu u životu. Ona da je neka uspešna žena, otvorila bi biznis - kazala je Ena.

- Što si ti ušla, ako si već ostvarena i imaš biznis - pitala je Aneli.

- Imaću veću svotu novca, a ti mi kažeš nešto. Janjuš te je napunio prošle godine, imala si abortus. Punjeno ti lice, punjena ti utroba i to je istina - nastavila je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ovako da se izražava jedna majka, jeziva si - kazala je Aneli.

- Ena, rekla si da si čula za Aneli preko uroša - rekao je Darko.

- Gledala sam klipove na mrežama, tad mi je bila grozna, a i sad mi je - odgovorila je Ena.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ne verujem joj, pre neki dan je nekom ispričala šta se dešavalo pet sezona unazad. Sve o meni zna, glumi žrtvu. Došla je spremna i znala je gde da udari - kazala je Ahmićeva.

- Ti si ljubomorna na svaku žensku osobu - rekla je Ena.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu.

Autor: Iva Stanković