AKTUELNO

Bukti rat!

U toku je emisija ''Nominacije''. Naredna koja je nominovala između Maje Marinković i Stanislava Krofaka bila je Aneli Ahmić.

Foto: TV Pink Printscreen

Stanislav je okej momak, fiziki dobro izgleda. Ne mogu da ga komentarišem loše jer ga ne poznajem dobro. Priičaš kratko i jasno. Ne treba da pričaš ništa loše kad je Miona u pitanju. Mislim da će se Maja naći u tvom krevetu za najmanje desetak dana. Nastavi samo tako i mislim da ti ne treba da uđeš u vezu - kazala je Aneli, pa dodala:
Maja je najstrašnije vređala kako mene, tako o moju orodicu. Govorila je da sam majka monstrum i vređala je i moje dete na račjun izgleda. Maja mi je bila uvek antipatična, Jedan prizer mi je pre ulaska rekao da ne dopustim da me Maja vređa kad dođem, kao da je znao sve. Maja glumi da se promenila, a od toga nema ništa. Nju boli jer nikada neće moći da vrati Janjuša. Nominujem Maju, naravno - istakla je Aneli.
Samo ti laj, kerušo jedna - dodala je Maja.
Majo, niko te prvi ne vređa da bi bila brutalna. Maločas si mene najstrašnije uvredila, a nisi imala povod - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Svi ovde znaju koliko sam zastupao Stanislava ovde. Srčano sam ga branio, to je činjenica. Miona želi da okrene priču da je on nju prevario, a ne ona njega. Ti si jako lep muškarac, ne treba da dopustiš da joj ta priča prođe. Rekao si da si od nule započeo sve. Jako si dostojanstven muškarac i svaka ti čast na tome. Majo, ti si jako loša osoba i jako si loš prijatelj. Poželela si da uništiš vezu Aleks i Cara, time si pokazala ko si. Nominujem Maju - rekao je Uroš.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu. 

Autor: S.Z.