AKTUELNO

Ovaj tajni zadatak ga nije nimalo motivisao da osvoji vrednu nagradu.

Drvo mudrosti je pre samo nekoliko dana došlo do fantastične ideje i zadatka koji je poverio Nemanju Đeriću Đeksonu. S obzirom na to da se oko njegovog raskida sa Minom Vrbaški dugo vodila polemika oko toga ko je koga ostavio i da li mu je teško palo zbog toga što je njegova bivša draga odmah otrčala u zagrljaj drugom, tajni zadatak koji je dobio trebalo je da razreši sve nedoumice po pitanju njenih emocija.

Foto: TvPink Printscreen

Njegov tajni zadatak bio je da ponovo flertuje sa Minom kako bi se gledaoci, ali i svi ukućani uverili da ona zaista ne oseća ništa prema njemu, te da je sa Tomom Panićem uplovila u vezu iz emotivnih razloga, a ne zbog osvete kako su mnogi to okarakterisali. A na pitanje kako zadatak napreduje, Đekson je imao konkretan odgovor.

Foto: TvPink Printscreen

Pa, sad ja nemam evidenciju o tome... Nemam pojma, sad ja tu nešto da leram. Juče sam se napio, imao sam priliku, ali totalno nisam razmišljao o tome. Moram da ti kažem nešto. Ja, ovaj, ne znam kako da ti kažem. Ja ribe muvam kuliranjem, to moje kuliranje je sam taj čin muvanja i meni je zadatak da ja potvrdim ono što ljudi pričaju, tako da ja mogu samo da čekam da ona to potvrdi nekome ili kome već, tako da... To mogu da uradim na ovaj način, jedino. Kad bih ja nju cimao, ona bi se uobrazila ili bi se izgasirala, znam žene. Ja sam poznavalac žena, znam kako razmišljaju i mislim da u tom trenutku datom kad bih ja nešto nju cimao ona bi se izgasirala, tako da od toga nema ništa. Smislio sam nešto, ali nemam taj vajb, ne mogu da joj bacim... Izlizano mi je to skroz - rekao je Đekson.

Ono što je Drvo mudrosti primetilo jeste njegov tužan izraz lica otkad nije sa njom, ali i Minino ponašanje koje se u proteklih nekoliko dana promenilo.

Ona je generalno jedno čudnovato čeljade, tako da... Možda je drugačije čudna. Verovatno... Toma je dobar dečko, mislim da su utisci drugačiji, možda me ti ložiš, ali ja verujem u njene sposobnosti glume. Meni je baš top, iskreno. Srećan sam kad nemam partnerku, volim kad sam slobodan. Nisam srećan generalno, ide mi se kući... Ne znam na šta aludiraš, jer ona i da nema tog baticu ja bih se trudio da ne budem sa njom.

Foto: TvPink Printscreen

Za kraj ovog razgovora, Đeksonu je bilo pomenuto još jednom da je i te kako vredna nagrada u pitanju i da to treba da bude njegova najveća motivacija kako bi zadatak što pre bio završen.

Dobro, iscimaću je, baciću joj neki ler, namig i te munje. Ja kako god da sednem ona nađe dijagonalu da sedne preko puta mene, koliko god da se ja sklanjam ona je tu - rekao je za kraj Đekson.

Kakva je bila njegova reakcija dok je razgovarao sa Drvcetom i da li je zaista bio iskren sa odgovorima, procenite sami.

K. Ristić

#Nemanja Đerić Đekson

'