AKTUELNO

Nije je poštedela!

Tokom sinoćnje emisije "Nominacije" Matea Stanković je komentarisala Milanu Šarac Mimas i Nikolu Grujića te je rekla da sumnja da su Mima i Gruja napravili priču da ga ona prevari da bi bili tema u rijalitiju.

Foto: Pink.rs

Tim povodom se za Pink.rs oglasila Grujina sestra Teodora koja je otkrila kako gleda na celu tu priču vezano za Mateino komentarisanje Gruje i Mime:

- Malo ste me zatekli sa pitanjem, razmišljala sam ko je Matea ali sam ipak morala da pogledam. Očigledno da nije ostavila nikakav utisak na mene do sada i da je nisam ni primetila tamo. - rekla je Teodora pa dodala:

- Naravno da će uvek neko reći da su smišljali i dogovarali priču. To se uglavnom pričalo za sve parove koji su tamo zajedno ušli a ubrzo raskinuli, varali se i tome slično. Poznavajući Nikolu, znam da je nemoguće da je sve ovo bio dogovor od spolja. Lakše bi mi palo da jeste, iskreno. Onda bih znala da nije uznemiren i nezadovoljan.

Foto: TV Pink Printscreen

Teodora je tom prilikom otkrila šta zamera svom bratu:

- Zameram mu što ima potrebu da se pravda i da protivreči, treba pustiti svakoga da iznese svoje mišljenje a on da s osmehom prihvati, zahvali se i nastavi da zna šta je istina. Ili da počne da grize i ujeda a ne ovako. Sve u svemu ne zanimaju me mišljenja takmičara o Nikoli generalno, posebno ne od njemu nebitnih ljudi tamo. - rekla je Teodora pa dodala:

- Komentarisaću njegove postupke ali ovo mi nije zanimljivo uopšte posebno kad ni ne znam ko je ova devojka.

Foto: Pink.rs/A. Nikolić

Autor: N.B.