AKTUELNO

Marija Šerifović oglasila se nakon što je Teya Dora odnela pobedu na "Pesmi za Evroviziju 2024" sa pesmom "Ramonda", sa kojom će nas predstavljati u Švedskoj na Evroviziji.

Naime, Marija Šerifović se nakon takmičenja oglasila na svom Tviteru i čestitala Teya Dori na pobedi.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

- Da rezimiram! Teya Dora najbolja i zasluženo ide u Švedsku. Želim joj svu sreću! Kolegama iz žirija hvala na poštenom glasanju i što niko nikome nije zevao u papire. Ja sada idem u hibernaciju. Čujemo se u maju. Studio - napisala je Marija.

Inače, Teya Dora je u finalu nastupala pod rednim brojem 4, a verni fanovi Evrovizije odmah su uočili da se jedina srpska pobednica Evrovizije, Marija Šerifović, tada takmičila pod rednim brojem četiri, kao i Teya Dora sada.

Foto: Pink.rs

Da podsetimo, sinoć se održalo finale "Pesme za Evroviziju 2024" na kojem je Srbija odabrala svog predstavnika na prestižnom muzičkom takmičenju "Evrovizija" koje se ove godine održava u Malmeu.

Svoj sud o numerama dao je i stručni žiri, Žika Zana dao je Dušanu Kurtiću 12 poena, MC Sajsi dala je Teya Dori 12 poena, Dejan Petrović najveći broj poena dao je Breskvici, Aleksandar Sedlar dao je Hristini 12 poena, Marija Šerifović dala je Teya Dori 12 poena.

Autor: pink.rs