AKTUELNO

Iskrena do koske!

Voditelj Milan Milošević naredno pitanje pročitao je Aneli Ahmić.

- Znamo mi dobro šta si htela da dokažeš sa zadatkom, a to je da Rajačić nije prijatelj Janjušu, a ni Mateji, a i da bi bio s tobom na keca, ali i da napraviš Mateju ljubomornim, ali si se malo zanela - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

- Više puta sam to rekla, naravno da sam dokazal i jednom i drugom, ali ovoga boli d*pe, danas šetaju. Neki dan mu je zamerio, danas ga već boli briga. Preterala jesam, ovaj bi bio sa mnom sada...Naravno, on je bio Janjušev potrčko, a ja sam svoje ispunila. Zanela se jesam, pogrešila sam. Ovo je moj najgori čin od prošle godine i ove - rekla je Aneli.

- Ova njivarka pokušava da opere svoje postupke. Jesi se naložila na mene, pokazala je samo dve stvari ili da se lako naloži ili da je spremna na sve - rekao je Rajačić.

Foto: TV Pink Printscreen

- Mateja, da li stvarno misliš da je ona s jednim potezom uradila tri stvari, ali da se zanela - pitao je Milan.

- Ja sam joj rekao, niti sam se pridružio napadima na nju. Ja mislim da je Aneli tupava i nije razmišljala o posledicama, zacrta samo cilj i ide ka tome. Kada je završila zadatak i kada je krenula iz neke nemoći, čim nije imala koga da pravi ljubomornim. Osim što mi je dno dna na šta je sve spremna da bi dokazala sve - rekao je Mateja.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: Nikola Žugić