AKTUELNO

Iskrena do koske!

Voditeljka Ivana Šopić porazgovarala je u emisiji "Narod pita" sa Jelenom Ilić Marinković o reakcijama njene porodice na razvod sa Ivanom Marinkovićem, ali i tokom njihove veze, pre venčanja.

- Jelena, kakvog su sada tvoji roditelji stava - pitala je voditeljka.

Foto: TV Pink Printscreen

- Sada su se malo slegli utisci, isti su kao i kada sam izašla, pružili su mi podršku da se osećam dobro i da prestanem da razmišljam o stvarima koje su bile, a podržali su me što nisam više sa Ivanom, najviše moja mama, pa moja sestra, moj tata je vrlo neutralan. Moj tata može da mi nešto sugeriše, ne meša se u moj život, ne nameće se kao roditelj...Poslednje dve godine otprilike kada smo nas dvoje kada smo sredili svoj život i povukli se, situacija je u nekom momentu bila bolja, nismo imali problema u vezi, čak je i moja mama koja ga nikada nije prihvatila, spustila je loptu. Za razliku od Ivanovih, koji nisu bili na venčanju, a moji su bili - rekla je Jelena.

- Šta su najviše zamerali roditelji - pitala je voditeljka.

- Sve, bukvalno sve, i problemi sa alkoholom, njegov odnos sa decom, odnos sa majkama njegove dece, njegovo ponašanje u rijalitiju, u "Eliti", "Zadruzi", njegovo ponašanje kroz rijaliti sa mnom - rekla je Jelena.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: Nikola Žugić