AKTUELNO

Kako je portal Pink.rs saznao, Jovana Tomić Matora prodala je venčane burme koje je kupila kada se udavala za Anitu Stanojlović, pobednice "Elite 7", Nebojši Bojoviću, a sada je svoj sud dao i Marko Đedović.

Bivša učesnica "Elite 7", Jovana Tomić Matora, razvela se u rijalitiju od Anite Stanojlović, pobednice "Elite", te su tako i za crnim stolom imale žestoke verbalne okršaje u kojima su pljuštale uvrede, a sada je, kako portal Pink.rs saznaje, prodala burme Nebojši Bojoviću i rešila da te pare potroši u kafani, a detaljnije o tome možete pročitati u linku ispod:

Foto: Univerzum HD Media/N.M./PINK.RS/N. ŽUGIĆ/Pink.rs/Z. Veljković

Ekipa portala Pink.rs stupila je u kontakt sa Markom Đedovićem, bivšim učesnikom "Elite", ali i Anitinim venčanim kumom, koji je za naš portal dao svoj sud o celokupnoj situaciji.

- Samo nek je veselo i nek je za lepe stvari! U Eliti je pred kraj rekla da bi opet mene uzela za kuma, tako da biće opet pijanstva! Nadam se da je to poslednja stvar koje se iz života rešila, a da joj je sad dosta lakše. Sve joj zdravo i veselo bilo i kuća joj pevala! - rekao je Đedović.

Foto: Pink.rs/N. Žugić

Autor: Nikola Žugić