AKTUELNO

Iskreni do koske!

Ivana Šopić dala je reč Matei Tei Stanković kako bi iznela svoju nominaciju.

- Ne poznajem ni Anđelu ni Mateju, moj dobar drug je oženio jednu devojku u Baru koju mu je rodila mnogo dece, mi svi imamo neku grešku. Svi grešimo i svi se menjamo i mislim da Anđela može da se promeni. Ostavljam Anđelu, šaljem Mateju - rekla je Matea.

Foto: TV Pink Printscreen

- Oni su meni par, iskreno da kažem, ne poznajem ih dovoljno, poslala bih Mateju u izolaciju, ostavila Anđelu - rekla je Barbi.

- Mateja i ja se ne znamo, a kao da se znamo. Oni su mi divan par, šteta što su se razišli i ispada sada da ih ljudi ubeđuju da budu zajedno. Ja uopšte ne poznajem Anđelu. Šaljem Mateju, ostavljam Anđelu - rekao je Petar.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ja nisam pratio neke od prethodnih sezona, nisam bio u prilici, ali znam ove baš stare igrače. Za mene je Mateja ozbiljan dasa, kulturan, odmeren, vedar i raspoložen, multitalentovan. Što se tiče Anđele, da mene neko pita: "Sećaš li se Anđele Đuričić?", ja bih rekao: "To je ona simpatična devojka, lepo odevena, koja je tu šetala psića Snupi i jednog grdnog žutog i ćosavog sa imenom Uki" - rekao je Raško.

- Robin Hud u pokušaju - dobacio je Uroš.

Foto: TV Pink Printscreen

- Baš me briga šta si radila, imaš ljude do kojih ti je stalo, ljude kojima ti značiš. Šaljem Anđelu, a ostavljam Mateju - rekao je Raško.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: Nikola Žugić