AKTUELNO

Iskreni do koske!

Ovonedeljni vođa, Luka Majčica, postavio je Maju Marinković i Stanislava Krofaka za svoje potrčke, te su oni po dolasku u izolaciju započeli razgovor.

Nije ona bila loša - rekao je Stanislav.
Na primer, ja sam u ljubavnim odnosima jako ljubomorna, ali ne ako mi neko ne da povod...Ja dođem samo i napravim haos. Naučila sam se sada, opekla sam se - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni sada neko da kaže: "Nikad nećeš imati devojku", nikad se ne bih pomirio s njom - rekao je Stanislav.
U "Zadruzi 3" Janjuš i ja smo tek ušli u taj odnos, družile smo se, bila mi je nekako mnogo dobra, provodile smo vreme zajedno...Ja nikada prva nikoga nisam dirala, a sve sam, samo nisam glupa. Ja se družim s devojkama, znaš kakve ribe, Stanija, Tamara Đurić...Napolju ne dolazim u te situacije, nisam s ovim ljudima, ovde su sve foliranti - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si napolju koliko - pitao je Stanislav.
Dva, tri, četiri meseca. Negde mi je cilj da pare koje zaradim ovde uložim u nešto. Dosta sam se bahatila, moram sada to, razmišljam da krenem nešto...Ili me vole ili me ne vole, nema između...Evo ti Terza i Milica, znaš ko su, kakva god da je Milica, za jedan dan...Ružno je - rekla je Maja.
Ona je bila sto odsto ispravna, kapiraš?! Rekao sam ja to...Video sam ono na tiktoku za mesečnicu kada je bio medved. Onda su me zvali na RED televiziju da gostujem, video sam da ima komentara - rekao je Krofak.
Ja ako te volim, ne mogu da budem hladna, a ona ovako - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Boli je du*e. Ona mene poznaje, zna ona - rekao je Stanislav.
Ja se čudim kako je tako smirena, mene bi preseklo da vidim bivšeg dečka - rekla je Marinkovićeva.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N. Ž.