AKTUELNO

Burna noć iza nas!

Na žurci u utorak Aneli Ahmić i Mateja Matijević su privukli pažnju učesnika i gledalaca svojim očiglednim flertovanjem, a sada su otvoreno priznali da im se međusobne energije savršeno poklapaju kao i da prijaju jedno drugom.

Monika Stanojkova sinoć je otkrila da je Stanislav Krofak kontaktira s posebnom molbom da prenese važnu poruku Mioni Jovanović. Naime on je nju zamolio da spomene Mioni video iz hotela, za šta ona nije bila zainteresovana.

Jelena Marinković žestoko je ispljuvala Ivana Marinkovića, te je Anđela Đuričić ustala i razotkrila ih otkrivši da je bivši ljubavni par imao intimne odnose pred ulazak u rijaliti.

Nakon žestoke svađe sa Jelenom Ilić Marinković, Ivan je ustao i priznao da su on i Jelena bili intimni čak veče pred ulaska u Elitu 8, na šta ona nije ostala ravnodušna.

Miljana Kulić je otkrila da je Jelena navodno isfolirala dolazak policije kod Ivana, što je dodatno zakomplikovalo već napetu situaciju. U međuvremenu, Uroš Rajačić je žestoko reagovao na celokupnu situaciju, izražavajući svoje nezadovoljstvo zbog toga što je, kako tvrdi, bio nepravedno tretiran prošle sezone.

Jelena Ilić izgorela je jer je Ivan Marinković otkrio detalje njihove intime, a potom se dovelo u pitanje da li je ona bila intimna sa Danijelom Dujkovićem Munjezom, što je on negirao.

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša otkrili su da bi ipak išli u Selce jer ih je kako kažu kontaktirala žena koja drži hotel, a njihova je podrška. Potom je Miona otkrila da je pogrešila jer nije prvo veče prespavala kod svojih roditelja, već drugi dan.

Mateja Matijević je izabrao Aneli Ahmić kao najlepšu devojku u kući, a ona je vidno bila oduševljena zbog njegovog odgovora i nije mogla da sakrije uzbuđenje.

Anđela Đuričić i Milena Kačavenda sasule su jedna drugoj u lice sve šta misle nakon turbuletnog odnosa Anđele i Zvezdana Slavnića iz Zadrge 6, a sada su donele odluku da budu u korektnim odnosima.

Marko Zec priznao da je bio u kontaktu sa Milenom Šarac Mimom i pre rijalitija, ona demantovala sve navode da ga je ikada poznavala.

Ivan Marinković i Jelena Ilić žestoko su zaratili, te je on tom prilikom priznao da ne vidi nikakvu kontradiktornost u svom ponašanju, zbog čega je ona dodatno poludela.

Jelena Marinković priznala je da su se ona i Uroš Rajačić čuli nakon rijalitija, ali ne i videli, te je otkrila da je sigurna da mu je sve vreme samo pumpala ego, što on nije zaslužio.

Aneli Ahmić otkrila da je ona ta koja je stopirala odnos sa Janjušem kako ne bi došao u Dubrovnik, pa priznala da se nikada nije poljubila niti imala nešto sa Gastozom.

Teodora Delić zauvek završila sa Nenadom Macanovićem Bebicom i otkrila da nije spreman na porodičan život sa njegovom decom, pa priznala simpatije prema Nikoli Škatariću.

Jelena Marinković otkrila je da je Miljana Kulić pozajmila pare od Ivana Marinkovića koje je prokockala i da se to u strogoj tajnosti držalo od Marije Kulić.

Jelena Marinković ponizila je Ivana Marinkovića udarivši mu na očinstvo zbpog brojnih sukoba koje su imali, pa mu je poručila i da ga Željko ne voli.

Veza Nikole Grujića Gruje i Milene Šarac Mimas danima iza nas je na tankom ledu, a on je sada priznao da je šokiran koliko ne funkcionišu u rijalitiju.

Nenad Macanović Bebica ne može da razume razlog raskida sa Teodorom Delić nakon samo tri dana, ona otkrila da nije proveravala njegovu imovinu napolju.

Ana Nikolić i Stefan Korda progovorili su o svom odnosu, te su priznali da Stefan nije ništa znao o Aninoj promeni pola deok nije okačio sliku sa njom na Instagram i onda mu je neko od pratioca saopštio ovu vest.

Silvija Patrik i Matea Stanković progovorili su o netrpeljivosti koja vlada izmđeu njih, te su otkrile da su pre par godina imale žestok okršaj kao i da je Miloš Simonović pisao Matei.

Autor: N.P.